Як виглядають діти Слави Фролової з “Україна має талант”: від таємного коханця народила трьох (ФОТО)

Знаменита світська левиця Слава Фролова давно зникла з українських телеекранів, але не з сердець телеглядачів. Аудиторії так само цікаво, чим займається зірка та як живе поза камерами. А коли її місце зайняла Мішина, продемонстрували, наскільки їхня любов може бути руйнівною.

Зірка судді популярної телевізійної передачі “Україна має талант” засвітила раптово і дуже яскраво. Але з плином часу Слава Фролова зрозуміла, що не хоче бути відомою, і зникла з телеекранів. Певний час глядачі вірили у те, що вона повернеться. Тим часом зірка повністю присвятила себе благодійності, культурі та творчим проєктам. Але головною частиною її життя, яка повністю повернула на себе фокус її уваги, стало виховання дітей — старшого сина Марка та молодшої Серафіми.

Як виглядають діти Слави Фролової з “Україна має талант”

Слава Фролова не є активною користувачкою соціальних мереж і доволі рідко показує особисте життя стороннім людям. Втім, як і будь-яка мама, їй часом хочеться похизуватися тим, кого вона виховала. Нещодавно фанати зірки мали можливість вперше за багато років побачити її старшого сина.

Світлина хлопця неочікувано з’явилася на особистій сторінці зірки в Instagram. Серафіма набагато краще знайома з професійними фотосесіями і набагато частіше з’являлися У полі зору журналістів. Відомо, що у Марка та Серафіми була ще одна сестричка. На жаль, дівчинка померла від пороку серця. Про це Слава Фролова розповіла в рамках благодійної акції для допомоги дітям з цим діагнозом.

Як виглядають діти Слави Фролової з “Україна має талант”

Хто є батьком усіх трьох нащадків теледіви досі невідомо. Славі Фроловій як нікому іншому вдається успішно приховувати особистість її обранця. Так, зірка також мала проколи. Наприклад, коли просила депутата зарахувати її дитину до елітного університету, але свого чоловіка жодного разу не видала.

Схожі статті