Через рік після розлучення Аліна Гросу знову одягла весільну сукню з мереживом: наречена Полянського

Відома українська співачка Аліна Гросу після розлучення з бізнесменом Олександром Комковим будує стосунки з актором Романом Полянським. В майбутньому пара хоче жити в будинку і народити спільних дітей, тож зірка вже примірила новий образ нареченої і одягла весільну сукню.

У 2019 році Аліна Гросу стала дружиною московського бізнесмена Олександра Комкова. Весілля молодята зіграли в Італії, а серед гостей на святі кохання були присутніми багато зірок українського шоу-бізнесу. Все виглядало ідеально – молоді, успішні, закохані люди поєднали свої серця і створили нову родину. Втім, подружжя навіть не відсвяткувало першу річницю, адже розлучення вони оформили ще до неї.

Пізніше Аліна розповідала, що весілля було своєрідною спробою врятувати стосунки, які вже дали тріщину, однак з цього нічого не вийшло. Чоловік Гросу поставив її перед фактом, що знайшов іншу жінку, це і стало крапкою у їхньому недовготривалому шлюбі.

Обман Аліни Гросу викрито. Друг екс-чоловіка зірки розкрив приховану співачкою правду
Колишній чоловік Аліни Гросу

Розлучання артистка переживала важко. У той нелегкий період вона з головою поринула в роботу і тоді ж на зйомках свого кліпу познайомилася з актором Романом Полянським. Зірки швидко здружилися і зрозуміли, що наче знають одне одного все життя. Так поступово стосунки перейшли з дружніх у романтичні. Зараз Рома і Аліна відкрито обговорюють плани на спільне майбутнє, у якому є місце заміському будинку і дітям.

У серці нареченого Аліни Гросу Полянського є інша жінка
Аліна Гросу може вийти заміж за Романа Полянського

Не можна не помітити, що на сторінці Гросу в Інстаграмі все частіше з’являються фото у весільних сукнях. Ось і цього разу співачка виклала кадр зі сцени, на якому постала в білосніжній сукні з мереживом і спідницею до колін, що вигідно підкреслює її стрункі ніжки.

Коментатори зауважили, що Полянському пощастило мати поряд з собою таку красуню:

  • “Прям як на весілля”;
  • “Богиня”;
  • “Вау, яка ти неймовірна красуня”;
  • “Дуже гарні! Шикарна сукня”;
  • “Найкрасивіша на українській сцені”.
Аліна Гросу зачарувала образом нареченої
Аліна Гросу зачарувала образом нареченої

Схожі статті