Таємна дружина Олега Винника Таюне зробила боб-каре та відрізала чубчик: знову підкорила серце артиста

Таємна дружина Олега Винника Квітка Таюне підкорює шанувальників не тільки сильним вокалом, але й вродою. Фанати постійно слідкують за стилем артистки та йоги змінами. Нещодавно зіркова бек-вокалістка вразила черговою трансформацією. Всі деталі дізнайтеся у статті.

Відома бек–вокалістка повелителя вовчиця Олега Винника та по сумісництву його таємна дружина Таюне, завжди залишалася однією з наймодніших виконавиць в українському шоу-бізнесі, за стилем та змінами у зовнішності жінки слідкує ледь не вся країна. І кожна трансформація зірки супроводжується активним обговоренням у соціальних мережах.

Таємна дружина Олега Винника Таюне зробила боб-каре та відрізала чубчик

Нещодавно на просторах мережі з’явилися нові кадри, на яких Таюне постала з короткою стрижкою – каре та чубчиком. Варто відмітити, що зараз артистка носить довге волосся драбинкою.

Таємна дружина Олега Винника Таюне зробила боб-каре та відрізала чубчик

На знімку дружина Олега Винника позує у трендовій нині водолазці у рубчик із коміром на блискавці. Її волосся ідеально укладене, а очі прикривають стильні сонцезахисні окуляри-крапельки.

Бек-вокалістка як завжди дуже струнка та елегантна у виборі сценічного образу. Відзначимо, що останнім часом її можна помітити поруч з Олегом все рідше. Справа в тому, що зірка одночасно розвиває і сольну кар’єру. Але свого чоловіка не покидає, і на великих виступах завжди присутня.

Нагадуємо, нещодавно журналісти поїхали у рідне село Олега Винника, де взяли інтерв’ю у його односельчан. Зі слів простих людей, Олег Винник і Таюне дійсно одружена пара. Артисти пов’язали себе вузами шлюбу ще за студентських часів, а потім покинули Україну заради кращого життя в Німеччині. На це Олега підштовхнула саме Таюне. Переїзд відбувся на початку дев’яностих, а вже на початку двотисячних повелитель вовчиць був зіркою театру. Але у якийсь момент пара вирішила повернутися до Батьківщини, і неочікувано для всіх зробила це з фурором. Перші пісні Олега Винника почали займати лідуючі рядки чартів і зараз Олег і Таюне – суперзірки.

Схожі статті