Ірина Білик не сумує після розлучення з Ахмадовим: співачка показала Юрія, з яким живе разом з сином

З моменту розлучення Ірини Білик та Аслана Ахмадова пройшло не так багато часу. Тим не менш, співачка вже готова з головою поринути у нові романи і навіть фантазує про наступне весілля. За думкою зірки, її коханий вже чекає на зустріч з нею. Усі деталі дізнайтеся у нашій статті.

Бурхливе особисте життя Ірини Білик лише робить її більш привабливою для аудиторії. Якщо інгі артисти численними шлюбами відлякують від себе фанатів, то співачка, завдяки своїй щирості, непідробності почуттів та відсутності бажання здаватися кращою, ніж вона є, повністю підкорила шанувальників. Але інтригувати артистка також вміє. Просто спекулює не на особистому житті, а більш маленьких і незначних деталях її життя.

Ірина Білик  показала Юрія, з яким живе разом з сином

Так, декілька місяців тому артистка запропонувала своїм підписникам на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відгадати, як звуть її нового робота-пилососа, який з’явився у її родині не так давно. І лише зараз знаменитість вирішила зруйнувати цю інтригу. Ірина Білик зізналася, що назвала чорнявого електронного красеня Юрієм.

Варто відмітити, що своєму придбанню вона радіє досі. Ірина Білик постійно публікує у своєму мікроблозі відеоролики, як два роботи прибираються в неї вдома.

Що не кажи, а співачці вдається залишатися молодою не тільки зовні, але і всередині. Адже любов до новітніх технологій можна спостерігати далеко не у кожного бумера. А тим паче не любов до них, а вміння з ними впоратися. Судячи з того, що у Ірини Білик декілька роботів, вона прекрасно з ними ладнає.

Що ж стосується особистого життя співачки, поки що Ірина Білик не представила публіці свого нового обранця. Втім, її ентузіазм говорить про те, що весілля з Ахмадовим було точно не останнім.

Схожі статті