Як виглядає дружина телепсихолога Дмитра Карпачова: народила йому сина, а він досі приховує свою кохану

Дмитро Карпачов - популярний психолог, який супроводжував не один телевізійний проєкт. Він допомагав безпорадним родинам розв'язувати проблеми з дітьми, але свою сім'ю тримав у таємниці. У цьому матеріалі ви дізнається, хто ж та сама вірна дружина, яка прикриває тил знаменитого чоловіка.

Дмитро Карпачов. Прославили його телепередачі, які вражали своєю сміливістю. “Кохана, ми вбиваємо своїх дітей”, “Один за всіх”, “Вагітна у 16” – інколи градус накалу пристрастей на зйомках зашкалював, але мудрий та виважений психолог завжди допомагав знайти вихід у ситуації.

Як виглядає дружина телепсихолога Дмитра Карпачова

Його поради рятували шлюби, але про свій Карпачов ніколи не спішив розповідати. Тривалий час Дмитра фанати підозрювали у романі з телепсихологинею Наталією Холоденко. Вона також тримала у таємниці своє особисте життя.

Дмитро Карпачов
Дмитро Карпачов з сином

Та відомо, що насправді обраницю зірки СТБ звати Ірина. У заміжжі взяла прізвище обранця. Жінка захоплюється спортом та займалася тривалий час йогою. Втім зараз – це просто велике хобі, а у саморозвитку кохана Карпачова пішла далі та освоїла коучінг, працює з мисленням. Молодята познайомитися встигли у рідному Кіровограді, нині Кропивницькому. Перша зустріч сталася у 2007 і з того часу Ірина та Дмитро були нерозлучні. Навіть підкорювати столицю вирішили разом.

Спільних світлин не знайти, але у мережі припустили, як може виглядати обраниця ведучого:

Як виглядає дружина телепсихолога Дмитра Карпачова

У 2009 році пара офіційно стала чоловіком і дружиною. У грудні доля ощасливила цю родину небувало щедрим дарунком: народився синочок. Маленький, білявенький, наче янголик, карапуз отримав незвичайно красиве древнє ім’я – Святогор. Хлопчик нині зовсім виріс, але ще так потребує батьківської уваги й турботи.

Знаменитий татко не приховує, що всі свої блискучі навички у психології практикує з сином. Дружині намагається максимально допомагати. Вона хоч і взяла на себе основний обов’язок виховання дитини, все ж таки потребує відпочинку.

Схожі статті