Оксана Байрак серйозно травмувалася на знімальному майданчику: “За мною ганялися з льодом і скотчем”

Оксана Байрак — відома українська режисерка, яка створила десятки фільмів. Зараз зірки вітчизняного кіно продовжує створювати свої картини та дарувати свою творчість телеглядачам. Не зупинили зйомки навіть карантинні норми - новий фільм від Оксани вийде на екрани зовсім скоро.

Оксана Байрак декілька років тому стала справжньої зіркою телеканалу “СТБ”. Вона вела українську версію шоу про кохання “Давай одружимося”, а, окрім того, її фільми регулярно транслюються в ефірі каналу. Її картини “Аврора”, “Це я”, “Нічого не трапляється двічі” та інші стали улюбленими для мільйонів українських жінок.

Декілька років тому режисерка вирішила взяти творчу паузу, щоб відпочити та набратися натхнення. З 2018 року вона не випускала нових фільмів, проте приділяла час і сили продюсуванню та сценаристиці. Зараз Байрак вирішила повернутися до улюбленої справи і розпочала зйомки нової картини.

Оксана Байрак
Оксана Байрак

На знімальному майданчику нової роботи не обійшлося без неприємного інциденту. Під час творчого процесу Оксана координувала акторів та виставляла сцену. Вона так захопилася роботою, що спіткнулася і впала, у результаті чого отримала серйозну травму в коліні.

Режисерка повідомила, що вона отримала розрив меніска в двох місцях. Уся знімальна група просила її поїхати до лікарні на МРТ, проте Байрак відмовлялася зупиняти робочий процес і звернулася до медиків лише після завершення робочого дня.

Оксана Байрак серйозно травмувалася на знімальному майданчику
Оксана Байрак серйозно травмувалася на знімальному майданчику

“За мною ганяли з льодом зі скотчем, щоб хоч якось послабити мій біль. А я, не розуміючи, що від мене хочуть, металася паркінгом, розводячи сцену – бійку з акторами”, – поділилася зірка емоціями зі своїми підписниками.

Також Байрак зізналася, що відчувала нестерпний біль, проте не хотіла зупиняти зйомки фільму. Вона продовжуватиме працювати на майданчику – лікарі послабили їй біль компресом і спеціальною пов’язкою на ногу.

Схожі статті