Трагедія в родині Михайла Поплавського: чому і заради кого артист перевернув весь світ у пошуках лікарів?

Образ співаючого ректора Михайла Поплавського ніколи ні в кого не асоціювався з внутрішніми переживаннями та пережиту ним трагедію. Втім, різні обличчя ховають за собою різні сумні історії. І у літнього артиста також є історія, яку кожного разу він розповідає з помітним болем в очах.

15 років тому у житті співаючого ректора Михайла Поплавського сталося велике горе: його єдиний син Олександр потрапив у автомобільну аварію в Одесі. Молода людина не впоралася з керуванням крутого позашляховика і ледь не відправилася на той світ. Олександра забрали у міську лікарню, але він продовжував знаходитися на краю від смерті.

Трагедія в родині Михайла Поплавського

Почувши рано вранці страшну новину, Михайло Поплавський одразу відправився до сина, захопивши з собою охоронця. Хлопець знаходився у неймовірно важкому стані. Охорона постійно знаходилося біля його палати, контролюючи будь-які зміни.

Трагедія в родині Михайла Поплавського. Єдиний син співаючого ректора разом зі своєю дружиною Аліною та Катериною Осадчою

Зірковий батько розумів, що з хвилини на хвилину може втратити єдиного спадкоємця. Михайло розшукував лікарів поза межами України. І запросив на операцію ізраїльських хірургів, які не поставили хлопця на ноги, але зробили можливим його переліт до більш обладнаної лікарні. Через тиждень він вже опинився в Ізраїлі, де пройшов ще декілька операцій та надскладну реабілітацію. Можна сказати, що Олександра дістали з того світу, і якби не зв’язки Поплавського та нестримне бажання допомогти своїй дитині, юнак би не вижив.

Навіть зараз співаючий ректор згадує про трагедію з тремтінням голосі. Роки ідуть, але він не може забути того страху та відчаю. Зараз Олександр Поплавський абсолютно здоровий чоловік, який має люблячу дружину та сина. І хоча все в порядку, Михайло не забув, як це — боятися його втратити.

Схожі статті