Знаменитості, які померли у 2021 році: Олександр Градський, Григорій Чапкіс, Володимир Меньшов та інші

2021 рік добігає свого логічного кінця. Як і завжди, він був вельми неоднозначним. Сумні події він теж приніс. Несподівано, один за одним почали йти з життя легендарні радянські зірки. Дізнайтеся, кого зі знаменитостей ми, на жаль, вже ніколи не побачимо.

Грудень – час підсумків. На жаль, для естради рік 2021 приніс немало втрат. Україна назавжди лишилася славетного хореографа Григорія Чапкіса. Організм танцюриста не витримав ускладнень від хвороби. На 92-році життя, 13 червня, не стало народного улюбленця. На прощання з легендою прибув навіть наш президент, а рідня з’їхалася у Київ з усіх куточків світу.

Григорій Чапкіс
Знаменитості, які померли у 2021 році: Григорій Чапкіс

Ще одна легенда пішла з життя – не стало у живих Андрія М’ягкова. Скоро вся країна знову буде дивитися “Іронію долі” та споминати радянського актора. 18 лютого цього року зупинилося серце блискучого артиста.

Андрій М'ягков
Знаменитості, які померли у 2021 році: Андрій М’ягков

Не пережив цей рік і Володимир Меньшов. Відомо, що режисер тривалий час перебував у лікарні. Останні дні у палаті провів серед медиків. У клініку потрапила і його дружина, Віра Алєнтова. Вона буквально викарабкалася з того світу. 5 липня страшна звістка сколихнула всі пострадянські республіки.

Знаменитості, які померли у 2021 році: Володимир Меньшов

Ще одна легенда радянського кіно, лауреат Ленінської премії, Василь Лановий, полишив цей світ. У віці 87 років він пішов у небуття. Сталося це 28 січня.

Василь Лановий пішов з життя у віці 87 років
Знаменитості, які померли у 2021 році: Василь Лановий 

А ось вдова Бориса Грачевського досі не може забути коханого. Батько “Єралашу” боровся з коронавірусною хворобою, подавав надії на зцілення. Втім, серце митця зупинилося 14 січня.

Борис Грачевський трагічно помер у лікарні
Знаменитості, які померли у 2021 році: Борис Грачевський 

Несподіванкою стала драма, що розгорнулася навколо смерті Олександра Градського. Мультиінструменталіст ще у вересні захворів на коронавірус. Серце почало давати збій і зірку відвезли до найкращої клініки. Попри всі зусилля лікарів, додому музикант так і не повернувся. 28 листопада вдовою лишилася молода дружина.

Знаменитості, які померли у 2021 році: Олександр Градський

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.