Злата Огнєвіч засвітилася в обіймах чоловіка, якого не було на “Холостячці”: справжнє кохання співачки

Злата Огнєвіч - головна "Холостячка" України на сьогоднішній день. Цього року вона перейняла естафету романтичного шоу в акторки Ксенії Мішиної і тепер мільйони телеглядачів спостерігають, як 35-річна артистка шукає свого обранця. Вже за декілька днів стане відомим ім'я переможця.

Зараз уся країна переживає за особисте життя співачки Злати Огнєвіч – з дня на день відбудеться довгоочікуваний фінал найромантичнішого шоу країни “Холостячка 2”, в якому артистка шукає своє кохання. Серед двох десятків учасників зараз виконавиця зупинила свій вибір на трьох чоловіках – Дмитро Шевченко, Роман Свечкоренко та Андрій Задворний.

Роман повернувся в шоу неочікувано перед самим фіналом, адже до цього Злата відмовила йому, оскільки чоловік перебував в офіційному шлюбі зі своєю колишньою. Проте у випуску він зізнався, що прийшов назад після оформлення розлучення.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Перед фіналом у мережі почали з’являтися фотографії співачки з різними чоловіками, обличчя яких були приховані. Так сама Злата опублікувала у своєму Instagram чорно-білий знімок з невідомим – пара цілувалася на фоні моря.

За зачіскою підписники особистого блогу Холостячки зробили висновок, що цим таємничим незнайомцем може бути Дмитро Шевченко:

  • “Цікаво хто на фото. Змахує на Дмитра”;
  • “Чому він так на Діму схожий?”;
  • “Так, дуже на Дмитра змахує”, – пишуть користувачі мережі. Хоча сама Огнєвіч не відреагувала на жоден із коментарів.
Злата Огнєвіч з першим коханням
Злата Огнєвіч з першим коханням

Знайти можна й фото Злати в обіймах ще одного невідомого чоловіка – воно з’являється в фан-акаунтах співачки та ЗМІ. Цей хлопець не схожий на жодного із претендентів на серце Огнєвіч з “Холостячки”.

Як виявилося, цей знімок зроблений декілька років тому. На ньому дійсно сфотографована співачка, однак зі своїм колишнім хлопцем. Пара зустрічалася декілька років, проте сама зірка всіляко приховувала ці стосунки. Відомо лише, що він був він був військовим, а зі Златою він познайомився у Таїланді, де чоловік працював за контрактом.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.