“З відкритим ротом бігав”: Тарзан тікає від бідності і продає портрет Корольової за п’ять мільйонів рублів

Шоумен і танцюрист Тарзан, відомий як чоловік співачки Наташі Корольової, прославився своїми екстравагантними вихідками та непростим характером, через який він постійно опинявся у центрі скандалів. Проте зараз Тарзан вирішив стати зразковим сім'янином і навіть захопився живописом.

Сергій Глушко, відомий під псевдонімом Тарзан, за свою зіркову кар’єру пробував на собі різні професії. Зі своєю дружиною Наташею Корольовою він познайомився, коли танцював у клубах і барах, пізніше шоумен знявся у декількох фільмах в епізодичних ролях і навіть записав кілька треків, проте вони так і не стали народними хітами.

Не забуває нестримний танцівник і про соціальні мережі – Тарзан активно веде особисті блоги, де раніше не соромився показувати себе без одягу, в комічних ситуаціях та виражати свою думку щодо усього, що його хвилює. Далеко не всі дописувачі його сторінок сприймали таку відкритість артиста з розумінням і позитивом, тож Сергій щодня отримував чимало негативних коментарів та відгуків про свою творчість.

Наташа Корольова і Тарзан
Наташа Корольова і Тарзан

Особливо Глушку дісталося минулого року, коли він привселюдно зізнався, що зраджував своїй дружині. За його словами, він повівся на провокацію й абсолютно нічого не відчував до коханки, а його єдиною любов’ю залишається лише Наталя. Корольова знайшла у собі сили пробачити зрадника і зараз подружжя продовжує будувати сімейне життя.

На честь примирення пара минулого року вирішила провести відпуску на Занзібарі. Саме там Тарзан не лише відпочив та налагодив відносини з дружиною, а й повернувся до хобі, яким займався ще в дитинстві.

Портрет Наташі Корольової, намальований Тарзаном
Портрет Наташі Корольової, намальований Тарзаном

Як виявилося, шоумен захоплювався малюванням і навіть навчався у художній школі. Зараз він вирішив повернутися до улюбленого заняття і навіть написав портрет коханої Корольової. Сергій зізнався, що готовий продавати свої роботи, однак не дешево. Стартова ціна картини з Наталею – п’ять мільйонів рублів.

“Я бігав з відкритим ротом і не розумів, як це може бути”, – прокоментував Глушко своє повернення до живопису.

Поки покупця для картини Сергія не знайшлося.

Схожі статті