Самотня Могилевська похизувалася красивим знаком уваги від Дантеса: Дорофеєва не приховує ревнощів

Українська співачка Наталя Могилевська розповіла в особистому блозі, що Володимир Дантес особисто запросив її на сольний концерт та надіслав у якості компліменту красивий букет квітів. Саме артистка була першою продюсеркою молодого виконавця, з яким вона познайомилася на Фабриці зірок 2.

Володимир Дантес став переможцем другого сезону української Фабрики Зірок у 2008 році разом зі своїм напарником Вадимом Олійником. Дует хлопців переміг у фіналі суперників з великим відривом, а отримані кошти в якості призу вони вирішили витратити саме на розвиток своєї кар’єри. Тоді продюсеркою шоу була Наталя Могилевська, яка й стала першою наставницею молодих артистів.

Дует Дантеса та Олійника проіснував декілька років, після чого шляхи співаків розійшлися. Наталя також припинила роботу з хлопцями та не втручалася більше в їхні сольні кар’єри. Володимир пізніше познайомився зі співачкою Надею Дорофеєвою, з якою одружився у 2015-му, тоді ж він вирішив зробити паузу на сцені.

Вадим Олійник і Володимир Дантес
Вадим Олійник і Володимир Дантес

Артист шукав себе на телебаченні – вів декілька шоу на різних каналах, а потім почав активно займатися блогерською діяльність. Проте два роки тому Дантес таки вирішив повернутися до професії співака, випустивши трек “Тебе уже 30” – творче продовження їхнього хіта з Олійником “Мне уже 20”.

Зараз Володимир поступово повертає свою фанатську базу та випускає нові композиції, які у переважній більшості стають хітами. На початку грудня артист наважився організувати свій перший великий концерт після довгої паузи. Не забув виконавець запросити й свою першу продюсерку Наталю Могилевську.

Наталя Могилевська з Володимиром Дантесом і Надею Дорофеєвою
Наталя Могилевська з Володимиром Дантесом і Надею Дорофеєвою

У себе в Інстаграм народна артистка розповіла, що Дантес надіслав їй великий букет квітів у якості запрошення на концерт.

“Володимир Дантес! Дякую за запрошення, до зустрічі на концерті”, – написала Наталя у себе в блозі.

Підтримує повернення чоловіка на сцену і його дружина, екс-учасниця гурту “Время и Стекло” Надя Дорофеєва. Вона зізнається, що надзвичайно щаслива, що коханий знову займається улюбленою справою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.