48-річна Юлія Висоцька забула про Кончаловського і розповіла про кохання до жінки: “Моє місце поряд з тобою”

Шлюб Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського триває майже 20 років. Не дивлячись на те, що знаменитість звинувачували у користолюбстві та нещирих намірах стосовно її благовірного, усі ці здогадки та підозри потерпіли фіаско, а єдине чим зірка може здивувати аудиторію — це справжня поезія.

Вперше вони побачили один одного в ліфті готелю. З ліфта режисер та акторка вийшли разом – виявилося, вони оселилися на одному поверсі.

Кончаловському відразу сподобалася симпатична дівчина з відкритим обличчям, і він не захотів її відпускати. Увечері чоловік запросив дівчину, яка йому сподобалася, повечеряти. Незважаючи на відповідь, що вона вже поїла, наполіг на присутності Юлії на своїй трапезі. Так розпочалися їхні стосунки, гармонійні у всіх життєвих сферах.

Як зараз виглядає донька Юлії Висоцької та Кончаловського, яка перебувала в комі
Юлія Висоцька розповіла про кохання до жінки

Після новини про весілля з чоловіком, який був вдвічі старший за Висоцьку, зірку почали звинувачувати у тому, що вона обрала хороший варіант для отримання спадку. Але усі підозри щодо нещирості почуттів Юлії розбилися о тривалий союз двох сердець, який був не просто міцним, а витримав неймовірні випробування.

Юлія Висоцька розповіла про кохання до жінки

Єдине, чим зараз Юлія може вразити своїх фанатів — це новина про одужання її доньки, яка 8 років тому увійшла в кому і власними талантами.

Так, нещодавно Висоцька опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому знято моменти її поїздки в Італію до моря.

На тлі грає мелодія італійською, в якій співається про кохання. В дописі до відео Юлія опублікувала переклад цієї пісні – зізнання в почуттях жінці на ім’я Кьяра. Контент виявився дуже романтичним і одразу ж знайшов відгук в аудиторії, яка почала осипати компліментами автора пісні, виконання і саму Висоцьку з її бездоганним смаком у мистецтві.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.