Ольга Мартиновська відповіла “Так!” на довгоочікуване запитання від Ектора Хіменеса-Браво: “Женитися пора”

Суддів улюбленого кулінарного телешоу "МастерШеф" Ольгу Мартиновську і Ектора Хіменеса-Браво вже давно підозрюють у романі, який хоч і не отримував офіційних коментарів, але схоже, що перейшов на новий рівень. Цього разу колумбійський кулінар поставив перед колегою довгоочікуване питання, на яке вона сказала "Так!".

Україна подарувала Ектору Хіменесу-Браво не лише медійність, славу і процвітаючий бізнес, а ще й справжнє кохання. Відомо, що шеф-кухар знаходиться у серйозних стосунках з українкою, особистість якої розкривати не поспішає. Справа в тому, що попередні серйозні відносини Ектор афішував, однак саме публічність стала причиною розриву з колишньою нареченою Анною Тягун.

Після того суддя “МастерШеф” повторювати таких помилок не збирається і тримає в секреті усі подробиці свого кохання. Єдине, чого він не приховує – зі статусом холостяка розпрощався.

Почуття дали Хіменесу-Браво справжні крила – він світиться від щастя і творить кулінарні шедеври ще більш натхненно. Саме тому зірка не втримався та опублікував спільне фото з таємничою обраницею. Жінка позувала поруч з ним в домашньому халаті, проте стоячи до камери спиною.

Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську
Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську

Як не дивно, але коментатори одразу ж побачили в ній риси подруги і колеги Ектора Олі Мартиновської. Вона разом з тим випередила хвилю питань від фанатів і чесно сказала, що їх таки розсекретили.

Цього разу у себе в Інстаграмі Хіменес-Браво підняв пікантну тему, а разом з тим і питання:

“С*кс втрьох: так чи ні? Друзі, світ вже інший. На моєму досвіді було багато пропозицій від дівчат. Так ось, українські дівчата знають, чого хочуть. Іноді вони можуть взяти все у свої руки, і це мене відштовхує, якщо чесно. Для мене дуже важливо бути мисливцем і самостійно добиватися дівчину, а не коли вона вже одразу на все готова і сама ініціює. Мій принцип – мені важливі дуже почуття і зв’язок між партнерами. Ось тоді стається найкращий зв’язок – коли ви і кохаєте, і дружите, і хочете одне одного. Як ви ставитеся до “нових форм” задоволення?”, – питає Ектор.

Ектор Хіменес-Браво заговорив про особисте
Ектор Хіменес-Браво заговорив про особисте

Першою у коментарях засвітилася його потенційна кохана Ольга Мартиновська, яка відповіла коротко, але красномовно:

“Тааааааааак!”.

Ектор Хіменес-Браво поставив Олі Мартиновьскій довгоочікуване питання, на яке вона відповіла згодою
Ектор Хіменес-Браво поставив Олі Мартиновьскій довгоочікуване питання, на яке вона відповіла згодою

Інші коментатори вважають, що кулінару вже “женитися пора”.

Ектору Хіменесу-Браво радять одружитися на Олі Мартиновській
Ектору Хіменесу-Браво радять женитися на Олі Мартиновській

Схожі статті