34-річна Леся Нікітюк вийшла заміж і повідомила новину у розкішній сукні до підлоги: “Холостячкою” не стане

Відомій українській телеведучій Лесі Нікітюк пророкували участь у наступній "Холостячці" після Злати Огнєвіч, однак схоже, що цьому не бути. На фіналі "Танців з зірками 2021" знаменитість не стала уникати питань про особисте життя і повідомила, що вийшла заміж.

Леся Нікітюк дуже відкрита у спілкуванні з фанатами, однак тему стосунків з чоловіками вона зазвичай тримає у секреті. Втім, ведучій бекстейджу фіналу “Танців з зірками”, де героїня нашої сьогоднішньої статті була запрошеною суддею як одна з учасниць минулих сезонів, вдалося випитати цікаві подробиці щодо сімейного положення Лесі.

Леся Нікітюк на фіналі Танців з зірками 2021 розповіла, що вийшла заміж
Леся Нікітюк на фіналі Танців з зірками 2021 розповіла, що вийшла заміж

Так, Міла Єремєєва поставила Нікітюк запитання, яке вже давно турбує її численних прихильників:

“Леся, коли ж заміж? Коли особисте життя?”, – запитала Міла, маючи на увазі шалений графік телеведучої.

Відповідь Лесі ошелешила усіх:

“Так я вже вийшла”.

Коли здивована Міла вирішила уточнити, хто став щасливцем, Нікітюк одразу ж змінила тему і перервалася на рекламу.

Відомо, що Леся мала серйозні стосунки з сусідом по квартирі. Іронічно, що коханого вона зустріла на сходовому майданчику, об’їздивши перед цим півсвіту в пошуках ідеального чоловіка. На жаль, їхня пара не склалася, причому досі невідома особистість екс-обранця телезірки.

Були у Нікітюк і справжні альфонси. Принаймні одного вона точно розпізнала і дізналася, що він готовий на все заради розкішного життя – бути і з жінками, і з чоловіками, з ким завгодно.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

В інтерв’ю Дмитру Гордону Леся розповіла, що її стосунки дають тріщину через завантажений робочий графік – не кожен готовий миритися з шаленим ритмом ведучої. А своїм ідеалом знаменитість бачить чоловіка, схожого на її батька. Також вона зізнається – вже готова до родини і дітей. Нікітюк навіть розглядає можливість взяти дитину з притулку, адже в неї велике серце.

Схожі статті