Покинута дружина Арсена Мірзояна показала фігуру в купальнику: Тоня Матвієнко їй не конкурентка (ФОТО)

Шлюб Арсена Мірзояна з дочкою народної артистки Ніни Митрофанівни Матвієнко Тонею вже не перший. Багато років до зустрічі з нею співак носив статус офіційного чоловіка іншої жінки, яка народила йому двох синів. Тож як виглядає колишня дружина Мірзояна?

Коли стосунки Тоні Матвієнко і Мірзояна були розсекречені, хто тільки не засуджував музикантів. Причина в тому, що на момент зародження роману Арсен був одружений з іншою, і саме зустріч з Антоніною поставила крапку в тому шлюбі.

Познайомилися майбутні коханці, а згодом і подружжя, на вокальному шоу “Голос країни”. Мірзоян ніс образ зразкового сім’янина, адже поки він намагався пробитися в шоу-бізнес, вдома у рідному Запоріжжі на нього чекали дружина і двоє дітей.

Цікаво, що з першої зустрічі Арсен не вподобав Тоню, оскільки вона зайшла на студію записуватися і не привіталася. Проте згодом починаючі артисти дуже здружилися та навіть вирушили у спільний тур Україною. Саме тоді вони вперше і зрозуміли – між ними промайнула романтична іскра. Втім, одразу ж у вир з головою Мірзоян не впав, давши собі рік пожити з думками, чи це серйозно, чи варто лишати родину заради нового кохання.

Арсен Мірзоян покинув дружину заради Тоні Матвієнко
Арсен Мірзоян покинув дружину заради Тоні Матвієнко

Зрештою Арсен зрозумів – “приплили”. Він вирішив бути чесним і подумав, що краще розповісти правду зараз, ніж ніколи. Так перша дружина співака і дізналася про те, що чоловіка “вкрала” Тоня Матвієнко.

Як зараз живе і виглядає покинута дружина Арсена Мірзояна

Анна Мірзоян біля розбитого корита після новини про появу коханки в обранця не залишилася. Арсен переписав колишню все своє майно, вони умовно обговорили аліменти на синів, також артист регулярно бачиться з нащадками і бере активну участь у їхньому житті, приїжджаючи до Запоріжжя. Там родина і залишилася жити.

Арсен Мірзоян з колишньою дружиною і Тонею Матвієнко
Колишня дружина Арсена Мірзояна і нинішня Тоня Матвієнко

Днями на сторінці екс-дружини Мірзояна в Інстаграмі з’явилося її нове фото, на якому вона позує біля басейну в купальнику і демонструє струнку фігуру.

Жінка виглядає карколомно, тож немає сумнівів у тому, що чоловічою увагою вона забезпечена.

Схожі статті