Хто ця жінка, яка затьмарила Наталю Сумську? Хостікоєв розповів про кохану, і це не велелюбна своячка Ольга

Чоловік Наталі Сумської Анатолій Хостікоєв був одружений до неї два рази. Але як відомо, найсильніше кохання — перше кохання. І воно не оминуло талановитого автора. Чоловік розповів журналістам, хто ж змусив його серце битися настільки швидко, що він ночами стояв під вікнами коханої.

Особисте життя чоловіка Наталії Сумсткої Анатолій Хостікоєв було доволі бурхливим. Відомий актор встиг змінити трьох дружин, і безсумнівно мав жінок, з якими навіть не планував вступати у шлюб.  Але існує кохання іншого рівня – перше кохання. Саме про нього артист і розповів журналістам у барвах, постаючи перед ними у зовсім іншому світлі — в образі до безтями закоханого юнака, який готовий на будь-які безумства заради обраниці.

Хто ця жінка, яка затьмарила Наталю Сумську

Наталія Сумська розповіла, чому її доросла донька сидить в неї на шиї
Хто ця жінка, яка затьмарила Наталю Сумську

Так, в одному зі своїх інтерв’ю Анатолій розповів про своє раннє захоплення, яке зруйнувала його бабуся.

“У дев’ятому класі я був закоханий у дівчинку, яка навчалася у восьмому. Так її любив, як кажуть, просто сох по ній, збожеволів. А я бабусин синок був, батьки із сестрою Наталкою жили у хрущовці на околиці Києва, а я з бабулею — на вулиці Володимирській. Так ось, я знав, де живе моє кохання, і чекав, коли бабуся засне, щоб втекти на Печерськ і постояти під вікнами коханої, помріяти до першої години ночі. Буквально збожеволів… І бабуся це помітила: “Що ти щось неспокійний, що в тобі болить?”- поцікавилася вона. Я зізнався, що закохався. “Ну нічого, – сказала бабуся. — Вона гарна, мабуть, дiвчинка, але ти надягни цю iконку Божої матерi на шию. Тільки дивись, у тебе ж фізкультура у школі, щоб ніхто не бачив ї”. Через два дні кохання пройшло”, — розповідає актор.

Наталія Сумська і Анатолій Хостікоєв
Хто ця жінка, яка затьмарила Наталю Сумську

Звісно, тепер роз балон воного жіночої увагою Хостікоєв о важко уявити у такому стані. Варто відмітити, що в чоловіка була закохана навіть сестра його дружини, тобто своячка Ольга Сумська.

Схожі статті