“Тато! Беремо!”: Юрій Горбунов показав, як його 4-річний син бавиться за кермом авто вартістю 2,5 мільйони

Телеведучий Юрій Горбунов насолоджується батьківством - чотири роки тому зіркова дружина Катя Осадча народила йому першого сина Івана, а цього літа шоу мен став татом вдруге - в Івана з'явився братик Данило. З молодшим більше часу зараз проводить мама, а ось Юрій кожну вільну хвилину приділяє старшому.

Юрія Горбунова можна назвати зразковим татусем – шоумен увесь вільний час проводить зі своїми синами Іваном і Данилом. Відчути щастя батьківська телеведучий зміг лише у другому шлюбі з зіркою “Світського життя” Катею Осадчою. З першою дружиною Юрій прожив разом більше 20 років, однак стати батьками пара так і не наважилася – увесь свій час обоє приділяли кар’єрному розвитку та роботі.

Не забуває ділитися щасливими моментами Горбунов і у своєму особистому блозі – на Інстаграм знаменитості підписані понад мільйон користувачів мережі. Нещодавно Юрій розповідав своїм прихильникам про хобі старшого сина – Іван обожнює колекціонувати іграшкові машинки та гратися з ними.

Юрій Горбунов зі старшим сином від Каті Осачої Івасиком
Юрій Горбунов зі старшим сином від Каті Осачої Івасиком

Розділяє захоплення хлопчика і його зірковий татусь. У своєму особистому блозі Горбунов поділився, як він з Івасиком ходив в автомобільний салон. На знімку малюк сидить за кермом елітного транспортного засобу марки Land Rover. Вартість такої машини сягає близько 2,5 мільйонів гривень.

Юрій Горбунов показав, як його 4-річний син бавиться за кермом авто
Юрій Горбунов показав, як його 4-річний син бавиться за кермом авто

“Тату! Берем!!”, – підписав шоумен знімок з сином.

Пізніше цією фотографією поділилися й на офіційному акаунті Land Rover у соціальних мережах. Цікаво, що хобі своїх хлопців розділяє й зіркова мама Катя Осадча. Незмінна телеведуча “Світського життя” їздить на авто преміум-класу Jaguar XJ чорного кольору.

Катя Осадча зі своєю машиною
Катя Осадча зі своєю машиною

Знаменитість обожнює ділитися фотографіями зі своїм металевим конем на сторінці в Інстаграм, а також вона чудово розбирається в усьому, що пов’язане з автомобілями. Катя всіляко спростовує твердження, що автомобілі – не для жінок.

Схожі статті