Сергій Притула показав усіх своїх дітей від колишньої і нової дружин: тата з роботи зустрічають троє (ФОТО)

Популярний український шоумен і телеведучий Сергій Притула може похвалитися не лише запаморочливою кар'єрою, а ще й міцною родиною, яку йому вдалося створити у другому шлюбі. За одним столом в його домі можуть зібратися діти як від колишньої, так і від нової дружини.

Вперше Сергій Притула одружився зі своєї землячкою Юлією, шлюб з якою дав тріщину через те, що вони обидва не змогли знайти в собі сили та бажання запобігти “точки неповернення”. Саме у той момент, коли подружжя зрозуміло, що все йде до логічного кінця, шоумен зблизився зі своєю нинішньою дружиною – виконавчою продюсеркою Нового каналу Катериною Сопельник.

Сергій Притула з колишньою дружиною Юлією
Перша дружина Сергія Притули

Юлія народила Сергію первістка, сина Дмитрика, і після розлучення хлопчик однаково часто проводить час і з батьком, і з матір’ю. Ба більше, Притула зміг зберегти добрі стосунки з екс-жінкою. Настільки добрі, що колишня спілкуються з новими обранцями одне одного.

З Катериною телеведучий зіграв гучне весілля у 2015-му, через 2 роки вони стали батьками донечки Соломійки. Другу спільну дитину, а особисто для Сергія третю, дружина подарувала зірковому чоловікові у 2021-му – навесні у них народилася ще одна дівчинка, яку вони назвали Стефанією.

Друга дружина Сергія Притули

Своїх дітей Притула від публіки не ховає і час від часу публікує фото з ними у соцмережах. Цього разу шоумен виклав теплу домашню світлину в компанії трьох спадкоємців, зроблену під час вечері. Дмитро і Соломія сидять за столом, а наймолодшу Стефанію щасливий багатодітний батько тримає на руках.

“Тато з роботи прийшов! Усі за стіл!”, – підписав кадр Сергій.

Коментатори почали одразу писати, хто з дітей на кого більше схожий:

  • “Доня так на тата схожа”;
  • “Точно татові діти, які ви гарні!”;
  • “Дуже красивий син, просто дуже-дуже! А дівчатка-янголятка”;
  • “Гарнюні”;
  • “Гарна родина! Соломійка – копія татко”.

До речі, в одному з давніх інтерв’ю екс-колега Притули Ольга Фреймут заявила, що подає на нього на аліменти, бо він, мовляв, батько її старшої дочки Злати.

Схожі статті