Холостячка 2021: що відомо про фіналістів 2 сезону, їхнє життя до проєкту та кого з них обере Злата Огнєвіч

Імена фіналістів 2 сезону шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч вже відомі, а хто стане переможцем уся країна дізнається в п'ятницю 3 грудня. З усіх претендентів на серце головної героїні залишилося троє чоловіків – Дмитро Шевченко, Андрій Задворний і Роман Свечкоренко. Яким було їхнє життя до проєкту?

Ось-ось завершиться другий сезон найромантичнішого реаліті-шоу країни і глядачі дізнаються, хто переміг у 2 сезоні “Холостячки”. Кохання Златі Огнєвіч подарує один з трьох фіналістів, про минуле життя яких читайте в нашому матеріалі.

Дмитро Шевченко

Дмитро Шевченко
Фіналісти Холостячки 2021: Дмитро Шевченко

38-річний Дмитро Шевченко розвиває власну клінінгову фірму Львові, а також є співвласником будівельної компанії, яка споруджує будинки і робить ремонти. Другий бізнес чоловіка виходить на столичний ринок, адже відомо, що після “Холостячки” він переїхав до Києва.

За плечима Дмитра один невдалий шлюб. Згодом після розкішного весілля в родині почалися непорозуміння, пара жила в Ужгороді, а Шевченко хотів перебратися до Львова, адже там більше можливостей для розвитку. Втім, дружина його бажання не розділяла, що призвело до розлучення.

Дітей у Діми немає, і саме з ним на проєкті стався перший поцілунок.

Андрій Задворний

Андрій Задворний
Фіналісти Холостячки 2021: Андрій Задворний

32-річний Андрій Задворний – підприємець, має власне виробництво розвиваючих іграшок з дерева для дітей. На цю справу його надихнула донечка Кіра. Зі своєю колишньою дружиною, яка зробила чоловіка батьком, він розійшовся, коли дитині було півтора рочки. Зараз вони підтримують добрі відносини і спільно виховують Кіру.

Після розлучення Андрій мав ще одні серйозні стосунки, однак крапку в них поставила зрада з боку обраниці.

Роман Свечкоренко

Злата Огнєвіч і Роман Свечкоренко
Фіналісти Холостячки 2021: Роман Свечкоренко

32-річний блогер і психолог Роман Свечкоренко теж має за плечима шлюб, від якого на світ з’явилася донька Мія. Пара була разом протягом 10 років, проте навіть наявність дитини не врятувала подружжя від розлучення.

На “Холостячку” Рома прийшов ще одруженим, а коли Злата про це дізналася, залишила його без бутоньєрки. Втім, Огнєвіч на той момент мала почуття до Свечкоренко, тому дала йому шанс повернутися, як тільки він вирішить питання свого сімейного положення.

Роман вдруге прийшов на реаліті перед самим фіналом, тож тепер в нього є всі шанси обійти конкурентів.

Хто переможе у 2 сезоні “Холостячки”

До виходу фінального випуску в ефір в мережі ведуться бурхливі обговорення щодо ім’я переможця. На думку глядачів, майже рівні шанси у Дмитра Шевченка і Романа Свечкоренка, а от Андрія Задворного в ролі коханого Злати Огнєвіч бачить найменша кількість фанатів.

Схожі статті