“На мене задивляються”: 72-річний Михайло Поплавський розповів про романи з молодицями, що в онучки годяться

Епатажний український артист та співаючий ректор Михайло Поплавський розповів про романи з молодими дівчатами, які йому приписують регулярно. Попри немолодий вік, Михайло Михайлович запевняє, що досі цікавить жінок настільки, що вони на нього задивляються.

Нещодавно Михайло Поплавський відсвяткував своє 72-річчя в колі найрідніших. І хоча він вже може йти на заслужену пенсію, в пенсіонери себе записувати не поспішає. Співак продовжує активно розвивати сценічну кар’єру, слідувати молодіжним трендам та працювати в університеті культури і мистецтв. Ба більше, герой нашої сьогоднішньої статті став першим в усьому світі ректором, хто відкрив факультет ТikТоk. Та й сам він теж є популярним тіктокером, тому не з чуток знає – майбутнє за соціальними мережами.

Михайло Поплавський показав своїх сина, онука і невістку
Михайло Поплавський

Єдине, чого Михайло Михайлович не виключає – може здати ректорські повноваження комусь більш молодому, але при університеті все одно залишиться в якості голови спостережної ради.

Схоже, в народного артиста є безліч сил та енергії, які допомагають йому не стояти на місці. Крім того, Поплавський відкрито заявляє, що досі цікавить жінок, причому не ровесниць, а молодих:

“На мене задивляються. Багаті чоловіки старими не бувають”, – заявив співак в інтерв’ю програмі “Зірковий шлях“.

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський залишається бажаним об’єктом для жінок у свої 72

А ось на питання з приводу романів зі студентками Михайло Михайлович відповів неоднозначно – обмінюється з ними енергетичним полем, заряджає їх енергією і сам теж заряджається від них.

Що відомо про дружин Поплавського

Співаючий ректор в минулому двічі був одружений, і обох дружин звали Людмилами. Зі своєю першою Людою Михайло познайомився в селі, вона фельдшерка, а прожили вони разом всього рік. Причиною розлучення стало те, що жінка не розділяла бажання чоловіка поїхати до столиці на навчання в університет культури.

У студентстві Поплавський зустрів другу Люду, яка народила йому єдиного сина. Цього разу шлюб розпався через згаслі почуття.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.