Таємна дружина Олега Винника Таюне засвітилася у компанії їхнього сина: материнську любов не сховаєш

Особисте життя Олега Винника та найнесподіваніші його деталі поступово починають виходити назовні. І хоча головний вовк країни зробив усе, щоб захистити родину від публічності, але преса досягла свого і дізналася ексклюзивні деталі, про які фанати здогадувалися.

Тривалий час шанувальники творчості Олега Винника підозрювали його у тому, що він знаходиться в офіційному шлюбі зі своєю бек–вокалісткою. Енергетика між двома артистами дуже потужна і помітна неозброєним оком.

Олег Винник і Таюне
Таємна дружина Олега Винника показала їхнього спільного сина

Зірки створили ідеальний тандем, як на сцені, так і поза нею. Таюне завжди стоїть ближче усіх інших до Олега і стала невід’ємною частиною його виступів. Без Квітки концерт повелителя вовчиць буде неповноцінним.

Таємна дружина Олега Винника показала їхнього спільного сина

Раніше Олег Винник навідріз заперечував можливий роман зі своєю партнеркою. Але після відвертого інтерв’ю, яке журналісти “ТСН” взяли у його односельчан і дізналися про весілля Винника і Таїсії Сватко, він припинив коментувати стосунки з нею.

Таюне
Таємна дружина Олега Винника показала їхнього спільного сина

А нещодавно по стопах своїх колег пішли журналісти “live. KIYV”, які підтвердили, що головний вовк країни та його бек-вокалістка — офіційно чоловік і дружина, а у Німеччині в них підростає син. Хлопчик живе у Берліні, де у Винника є квартира та звукозаписуюча студія.

Таємна дружина Олега Винника показала їхнього спільного сина

У мережі є декілька світлин, які вважаються фанатами сімейними. Так на фотографії Таісія Сватко обіймає хлопчика, якого шанувальники приймають за Юліана. Дитина зовнішньо дуже схожа на імовірного батька, а ніжні обійми Таюне говорять про близькі стосунки між нею та дитиною. Варто відмітити, що зараз хлопець доволі дорослий, і зростом вже наздогнав батька. Папараці змогли дістати кадри, де Винник відпочиває у компанії спадкоємця, але вони були зроблені занадто далеко, щоб побачити обличчя юнака.

Схожі статті