Марічка Падалко зворушливо заговорила про поповнення у родині, а у мережу злили фото вагітної ведучої

Марічка Падалко вже має вельми велику родину. Та нещодавно у мережі спливло фото, де зірка "плюсів" показує свій округлий живіт. Невже четверта дитина у зіркового подружжя Падалко і Соболєва на підході? Дізнайтеся всю правду у матеріалі.

Мати трьох дітей Марічка Падалко якось зізналася, що за планом у неї та коханого було народження лише 1-го малюка. Втім, шляхи Господні не сповідні, і доля подарувала ще двох карапузів журналістам.

Марічка Падалко з родиною
Марічка Падалко з родиною

Зараз теледіва не приховує, що ніжно кохає діток і дуже радіє, що все склалося так, як склалося. Та нещодавно заговорила про нове поповнення у родині, а у мережі спливло її вагітне фото.

Вагітна Марічка Падалко

Як і безліч знаменитих жінок, Падалко не схотіла піти у справжній декрет та продовжила зйомки. З симпатичним округлим животиком вона вела не одну передачу.

Вагітна Марічка Падалко
Вагітна Марічка Падалко

Бувши при надії, зірка розквітла буквально на очах. Їй блискуче вдалося зберегти фігуру і не набрати зайвих кіло.

Вагітна Марічка Падалко
Вагітна Марічка Падалко

Та ці світлини – лише згадка про один з найщасливіших періодів життя знаменитості. Зараз з щемом у серці Марічка Падалко пригадує, якими лагідними були її карапузи. Зараз старші діти стали вже волелюбними підлітками. З мамою любить проводити час лише молодша Катюша.

Саме ця маленька дівчинка і ініціювала поповнення у родині. Новим членом сімейства Падалко-Соболєва стала сіренька киця. Вона одразу стала улюбленицею всіх, а сама ведуча говорить про неї так лагідно, наче згадує власну доньку.

“Ще місяць тому ми не підозрювали про її існування, тепер наша родина не уявляє, як жила без цієї кішки. Перша домашня тварина в моєму житті завдяки наполегливості Катрусі. Як і з маленькою дитиною, це не суцільне мі-мі-мі, а маленькі конфузи, пов’язаних з «туалетом» і трохи подряпані меблі. “, – прокоментувала знаменитість.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.