Зовсім не Олена Мозгова: Олександр Пономарьов показав свій гарем, що прикрашає його сірі холостяцькі будні

Особисте життя Олександра Пономарьова завжди цікавило його вірних шанувальниць, які підтримували артиста і під час розлучення з Оленою Мозговою, яке влетіло йому в копієчку, і під час розриву з Вікторією Мартинюк, яка звинувачувала його у численних зрадах. Що відбувається у житті Олександра зараз?

Олександр Пономарьов — символ ніжного ставлення до коханих жінок в Україні. Репертуар артиста робить його дуже популярним серед жіночої аудиторії, яка мріє почути такі самі слова, що звучать у рядках його пісень. Але стосунки зірки були далекими від ідеалу.

Олександр Пономарьов
Олександр Пономарьов показав свій гарем

Так, Олена Мозгова пішла від обранця через почуття до іншого чоловіка. З Вікторією Мартинюк історія була ще більш сумною: жінка була вимушена терпіти численні зради артиста, і в решті решт не витримала.

Олександр Пономарьов показав свій гарем

З тих пір співак веде закритий образ життя. Про обраниць Олександра Пономарьова невідомо нічого, і складається враження, наче він проживає у своєму маєтку в абсолютній самотності, прикрашаючи будні компанією пухнастої улюблениці Ши. Але на роботі артисту точно на сумно.

Нещодавно на особистій сторінці Пономарьова в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія у компанії неймовірно вродливих молодих жінок.

Усі дівчата є членами балету, який виступав пліч-о-пліч з Олександром та Михайлом Хомою. А сам кадр був зроблений у закуліссі після концерту. Співаки презентували новий сингл “Пазли” декілька тижнів тому і зараз активно виходять з ним на сцену. Костюми танцівниць відповідають настрою композиції — балет обрав білі сукні з срібними елементами. Поряд з красунями Олександр просто загубився, але щасливого виразу обличчя було не приховати. Який чоловік не буде радісним, коли поруч з ним стільки вродливих жінок?

Схожі статті