Влад Яма ніжно обхопив круглий животик дружини Ліліани і розчулив повідомленням: “Нарешті дівчинка”

Не так давно найпопулярніший український хореограф Влад Яма заінтригував фанатів заявою про те, що мріє стати батьком дівчинки. Єдиному сину знаменитості Леону лише 6 років, але зірковий татусь проявляє неймовірні таланти у сфері виховання. Тож шанувальники з нетерпінням чекають на новину про вагітність.

Влад Яма — зразковий батько з оригінальним підходом до виховання і великим бажанням вкладати у своїх дітей лише найкраще. Так, зі своїм сином Леоном чоловік ходить на спортивні майданчики, щоб розвивати тіло нащадка. Разом з дитиною зірка рушає у найрізноманітніші країни, щоб показати відприску, яким може бути світ. Син знаменитості привчений до дисципліни, телекамер і знає межі в усьому.

Зважаючи на таку самовіддачу, було важко повірити, що хореограф зізнається у тому, що готовий до другої дитини. Адже вона буде забирати так само багато часу. Але виявилося, що Влад таки хоче доньку!

Влад Яма розчулив мережу

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія з його дружиною Ліліаною. Особливість кадру полягає в тому, що хореограф стоїть позаду коханої і ніжно обіймає її животик, поклавши свої руки на зворотну частину її долонь.

У дописі до публікації Владу вдалося дійсно здивувати публіку. Він заговорив про страх та підтримку. Але від чого саме він відчуває подібні емоції, хореограф замовчав. Поза та фігура Ліани наштовхнули публіку на певні думки, які знайшли вихід у коментарях. Деякі користувачі мережі одразу ж вирішили, що справа у вагітності і написали про це.

Влад Яма розчулив повідомленням. Скріншот коментарів під публікацією знаменитості

Варто відмітити, що наміри Влада стосовно народження дівчинки настільки серйозні, що він наважився на поповнення в сім’ї довгоочікуваним песиком і заявив, що на цьому він не збирається зупинятися.

Схожі статті