Роман Сасанчин відгуляв весілля з вагітною нареченою: співак не збирався одружуватися, але підкорився долі

Роман Сасанчин та його вагітна наречена Іванна декілька днів тому стали офіційно чоловіком та дружиною. Співак вперше розповів, чому раптово став одруженою людиною і як відсвяткував найважливіший день у житті подружжя. Усі деталі читайте у нашій статті.

Декілька днів тому мережу сколихнула новина про весілля молодого виконавця Романа Сасанчина та його вагітної нареченої, яка от-от має народити. Пара була одягнута дуже просто і розпис дійсно здивував користувачів мережі. Нарешті Роман пояснив, чому так сталося.

Роман Сасанчин відгуляв весілля з вагітною нареченою

Вагітна наречена Романа Сасанчина не дотримується забобонів
Роман Сасанчин відгуляв весілля з вагітною нареченою

Виявляється співак не збирався одружуватися у той день. Майбутнє подружжя просто створювало заявку на весілля, але їм пояснили, що вони можуть стати чоловіком та дружиною у той самий день, адже Іванна знаходилася у положенні. І хоча церемонія тоді на входила у плани Сасанчина, звісно, він став офіційним чоловіком нареченої, яка з дня на день чекає пологів.

“Вранці з коханою вирішили піти подати документи до РАГСу, думали, що доведеться чекати ще десь місяць, але нас одразу побрали і ми навіть не зрозуміли, як це сталося. Виявилося, що якщо маєш довідку про вагітність, то одружитися можна за кілька хвилин”, – розповів Роман.

Але у весіллі коханий Іванні не відмовив. Після укладення шлюбу вони запросили на свято своїх родичів та друзів. Але і це не все. Роман плануєвідгуляти пишне весілля після народження його донечки. Як видно з його попередніх вчинків, Сасанчин своїх обіцянок дотримується.

Про торжество на Мальдівах, як у інших українських зірок, можна не мріяти. Але наречена артиста також матиме можливість постати перед глядачами у елегантній білосніжній сукні з фатою. Сподіватимемося, що це питання не буде відкладене у довгий ящик.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.