Аліна Гросу могла загинути перед концертом у Києві: хто винен у тому, що артистка ледь не пішла з життя?

Популярна українська співачка Аліна Гросу ледь не пішла з життя на репетиції перед концертом. Стало відомо, що сталося під час тренувань. Зараз з артисткою все в порядку і вона навіть не скаржиться на недбалість команди, через що, власне, могла статися трагедія.

Наприкінці листопаду молода виконавиця Аліна Гросу провела свій найперший сольний концерт у палаці “Україна”.

Співачка вклала усю душу у цей перфоманс і не шкодувала сил та нервів для якісного виступу. Що, власне, ледь не коштувало їй життя.

Аліна Гросу могла загинути перед концертом у Києві

Виявляється, фанати могли втратити свого кумира. Перед концертом у Аліни Гросу відбулося декілька репетицій, одна з яких могла стати фатальною.

Так, артистка мала показати номер повітряної гімнастики і проганяла номер з партнером. В перший раз все пройшло фантастично. Та коли співачка піднялася в повітря вдруге, виявилося, що ремінь на руці був не пристібнутий. Команда прогавила цей момент і Аліна ледь не зірвалася з великої висоти. На щастя, Гросу отримала декілька гематом на руках, а також сильно злякалася. Тож фанати можуть видихнути і заспокоїтися.

“Зараз все нормально майже, вже трохи загоїлося. А так руки у мене сині від канатів, – розповіла в ефірі програми “Зірковий шлях” співачка.

Нагадуємо, що зараз Аліна Гросу повністю відпустила минуле з екс-чоловіком Олександром Комковим і вже готується до весілля з Романом Полянським. Щоправда на цей раз співачка не хоче поспішати і надає перевагу думками про щасливе подружнє майбутнє, а не діям. Зірка вже знайома з донькою коханого, його батьками і орендує разом з ним будинок. Пара навіть замислюється про дітей, але не повідомила, чи планує поповнення у близькому майбутньому. Також артистка хоче відкрити власний весільний салон. Виявляється, їй дуже подобається створювати весільні образи.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.