|
04.12.2021 19:43

Вагітна Настя Каменських прикрасила величезний живіт пір’ям і розкрила свою таємницю: на порозі материнства

Популярна українська співачка Настя Каменських дуже затребувана на вітчизняному телебаченні. Як і її хороша подруга Катерина Осадча, артистка навіть не думає покидати сцену. Саме тому її шанувальники вважають, що Настя здатна ховати живіт і в той самий час знаходитися на зйомках. Ба більше, це вдавалося і іншим знаменитостям, тому досвід підказує аудиторії, що варто приглядатися уважніше.

Вагітна Настя Каменських прикрасила величезний живіт пір’ям

Але нещодавно Каменських засвітила круглий живіт, який став причиною чергової хвилі пліток про її вагітність.

Вагітна Настя Каменських прикрасила величезний живіт пір’ям

Так, днями на особистій сторінці Насті Каменських в соціальній мережі Instagram з’явилося нове відео, яке зірка відзняла спеціально напередодні нового випуску гіпер шоу “Маска”. В об’єктиві зірка постала у яскравому образі, який був прикрашений пір’ям на плечах та животі. Співачка не могла приховати хорошого настрою і танцювала на камеру.

Варто відзначити, що за короткі строки фігура зірки зазнала серйозних трансформацій. А саме відео було відзнято набагато пізніше, ніж був створений матеріал для ефіру, який рекламувала Настя.

Вагітна Настя Каменських прикрасила величезний живіт пір’ям. Скріншот коментарів під публікацією співачки

Велика частина шанувальників творчості Насті вирішила, що на цей раз вона точно виношує малюка під серцем. Ці чутки підживлюють нещодавні інтерв’ю зіркового подружжя, у яких вони розповідали, як сильно мріють стати батьками і що абсолютно готові до цієї події. Хіба що Каменських так і не змогла відповісти, чому досі не завагітніла. Мовляв, вона не боїться втратити кар’єру або взяти паузу, але Господь поки що не дав дітей.