Дружить з екс-дружиною та виховує 6-річну доньку: що відомо про переможця Холостячки-2 Андрія Задворного

Фінал Холостячки 2 від 03.12.2021 став дійсно драматичним для більшості фанатів проєкту. Аудиторія не очікувала, що Злата віддасть своє серце не Дмитру Шевченко, а Андрію Задворному, з яким в неї не завжди виходило налагодити зв'язок. І попри те, що вже відомо, хто переміг в шоу Холостячка 2021, шанувальники сподіваються, що це не фінал.

Нещодавно стало відомо, хто переміг в шоу Холостячка-2 після фіналу від 03.12.2021. Злата Огнєвіч віддала своє серце  Андрію Задворному і попрощалася з Дмитром Шевченко. Для головної героїні вибір був занадто складним. У розмові з Дімою співачка не могла стримати сліз, а чоловік від несподіваної відмови, розгнівався та покинув кохану, не сказавши ні слова. Давайте згадаємо, що відомо про переможця Холостячки-2.

Що відомо про переможця Холостячки-2 Андрія Задворного

Що відомо про переможця Холостячки-2 Андрія Задворного

Так, бізнесмен був не надто успішним у коханні. Його перший шлюб зруйнувався через півтора роки, і маленька донечка залишилася зі своєю мамою. Зараз Кірі Задворній 6 років, а її вихованням займаються обидва батьки. Андрій дуже шкодує, що не може бути поруч з дитиною постійно. Чоловік хоче створити сім’ю, де він зможе повноцінно функціонувати, як батько.

Після розлучення у нього з’явилися нові стосунки, які також протривали недовго. Виявляється, кохана зраджувала Задворному, і тому він завершив цей роман.

Відоме ім'я переможця Холостячки 2021 зі Златою Огнєвіч
Відоме ім’я переможця Холостячки 2021 зі Златою Огнєвіч. Що відомо про жениха Холостячки Андрія Задворного

Варто відмітити, що за освітою Андрій — юрист. Втім, чоловік швидко розчарувався в обраній професії. Вирішивши повернути своє життя у зовсім інший бік, він придбав два станки і почав виготовляти дерев’яні іграшки. Ідеєю він надихнувся від доньки.

Зараз у користувачів мережі є обґрунтовані підозри стосовно коротко тривалості роману Злати та Андрія. Але щоб дізнатися усю правду, доведеться дочекатися пост-шоу.

Схожі статті