Син Софії Ротару Руслан вразив її ставленням до покійного батька: “Смерть тата — найкращий вихід”

Звістка про смерть Анатолія Євдокименко стала шоком не тільки для сімейства Ротару, але і для усіх її фанатів. Чоловік був помічником співачки і на ньому трималася вся її творчість. Після того, як він пішов на той світ, Софія Михайлівна закрилася в собі і ледь не припинила творчу кар'єру.

Трагедія сімействі Ротару, яка сталася 20 років тому, переросла у поворотну точку у творчості Софії Михайлівни, яка з горялить не зупинила свою кар’єру. Без чоловіка Анатолія Євдокименко жінка не могла продовжувати свою діяльність, і лише тоді, коли її син взяв на себе усі обов’язки батька, артистка повернулася на сцену. На це пішло майже 2 роки.

Софія Ротару разом з сином Русланом Євдокименко
Син Софії Ротару Руслан вразив її ставленням до покійного батька

Зірка дуже сумувала за коханим чоловіком і не тямила себе від горя, але її дівер Валерій Євдокименко не вважає, що сім’я його брата дійсно плакала за ним.

Син Софії Ротару Руслан вразив її ставленням до покійного батька

Так, чоловік дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів багато неприємних речей про своїх родичів. Зокрема, він вкрав Руслана з зовсім іншої сторони.

“Він завжди каже, що дуже любив батька, а коли Толя помер, біля його труни більше доби провели ми з дружиною і брат Софії Михайлівни з дружиною. Ні Соні, ні сина не було! Мені здається, що вони в цей час просто переоформляли рахунки. Коли Руслан приїхав, я зателефонував йому і спитав: чому біля тата нікого немає? На що він відповів: “Ну я ж повинен був відпочити, прийняти душ!” А потім ще дужче: коли вони нарешті приїхали, він раптом ляпнув: “Ну, це найкращий вихід!” Тут Соня йому, звичайно, виволочку влаштувала, кричала: “Що значить, смерть тата – найкращий вихід?!”
Я щомісяця буваю на могилі Толіка. Кілька разів мене бачила хатня робітниця, яка за нею наглядає, і відразу повідомляла Соні або Руслану. Незабаром після її дзвінка з’являвся джип – Русланчик приїжджав поспілкуватися зі мною. Але мені це не треба. Ще в юності я зрозумів, що я для неї чоловік другого гатунку”

Саме так Валерія згадує ці дні. Але варто відмітити, що Руслан назвав це інтерв’ю брехнею і не погодився жодним словом свого дядька.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.