Хто винен у розлученні Лідії Таран та Андрія Доманського? Телеведуча нарешті зізналася: це не коханка

Зірка плюсів Лідія Таран не має бурхливого особистого життя. Жінка повністю присвятила себе кар'єрі та материнству. Вона виховує єдину доньку Василину від Андрія Доманського і навіть не думає впускати у своє життя сторонніх людей. Але нещодавно телеведуча відкрила нові деталі її минулого з екс-коханим.

Союз Лідії Таран та Андрія Доманського тривав зовсім недовго. Але в його результаті на світ з’явилася прекрасна дівчинка — Василина Доманська. Саме вона залишилася зв’язуючою ланкою між двома телеведучими, шляхи яких розійшлися більше 10 років тому. Преса вважала, що уся проблема полягала у новій жінці, яка зустрілася на шляху велелюбного шоумена, але як виявилося, це не так.

Хто винен у розлученні Лідії Таран та Андрія Доманського?

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Хто винен у розлученні Лідії Таран та Андрія Доманського?

Нещодавно Лідія Таран запропонувала своїм підписникам на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram поставити їй будь-які питання. Одна з користувачок вирішила поцікавитися, чи збирається телеведуча брати участь у новому сезоні “Танців з зірками”. І відповідь була неочікувано відвертою.

Хто винен у розлученні Лідії Таран та Андрія Доманського. Скріншот особистої сторінки телеведучої

Зірка розповіла, що вже брала участь у цьому проєкті, і він приніс їй багато нещасть. Вона схудла на 7 кілограмів, пропустила 2 місяці спілкування з донькою і найголовніше — у фіналі втратила коханого чоловіка. Тобто, зірка вважає, що її участь у шоу посприяла розриву з Андрієм Доманським. Чи була справа у ревнощах партнера, або відсутності коханої вдома, достовірно невідомо, але тепер фанати Лідії Таран наблизилися до правди.

Тому не дивно, що інсайдери поговорювали про те, що Андрій Доманський не міг впоратися з успіхом Лідія Таран, яка набирала популярність і не поступалася йому у кар’єрних досягненнях.

Схожі статті