Андрій Данилко необачно поцілував красуню в губи, забувши про камери навколо: дружина виконавця знайшлася?

Особисте життя Андрій Данилко наче бермудський трикутник. Ніхто не знає що відбувається всередині, але немає сумнівів, що артисту є що приховувати. Впродовж 30 років Вєрці Сердючці вдається уникати папараці та розділяти публічне та непублічне. Але чи довго це триватиме?

Про особисте життя Андрія Данилка ходить безліч чуток. Одні вважають, що він давно пов’язав своє життя з партнеркою по сцені Інною Білоконь, яка грає маму Вєрки Сердючки. Інші думають, що артист нетрадиційної орієнтації. Мовляв, відсутність обраниць насправді все пояснює. Але чутки про те, що Данилко давно одружений продовжують ходити, і при цьому не отримують підтвердження. Тим часом Андрій публічно нагадав, що йому подобаються жінки. І до того ж дуже вродливі.

Андрій Данилко необачно поцілував красуню в губи

Андрій Данилко
Андрій Данилко необачно поцілував красуню в губи

Нещодавно вийшов черговий ефір гіпер шоу “Маска”, у якому зіркові детективи Андрій Данилко, Олег Винник, Дзідзьо, Оля Полякова та Настя Каменських мають відгадувати, хто з зірок ховається під розкішним костюмом. На цей раз знаменитостям вдалося відгадати особистість, що тамувалася за маскою норки. Перша підказка — це те, як зверталася жінка до Данилка. Вона назвала його Андрюшею. Артист був дуже здивований.

“Загалом не розумію, хто може так звертатися до мене… таких уже немає, – сміючись, прокоментував Андрій Данилко в ефірі телеканалу “Україна”.

Андрій Данилко необачно поцілував красуню в губи. Кадр з останнього ефіру

Але Оля Полякова натякнула на саму бажану жінку України. Детективи мали рацію: це була Дар’я Астаф’єва. Тільки-но вона відкрила обличчя, вона затребувана у Андрія поцілунок, і що цікаво — вона його отримала. Артист із превеликим задоволенням злився з красунею у поцілунку.

Звісно, його дружиною вона бути не може, адже нещодавно розсталася зі своїм нареченим. Але хтозна, може в них все попереду?

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.