Вагітна Катерина Осадча знову змушена ховати круглий живіт під балахонами: з Горбуновим запланували дівчинку

Багатодітна мама Катерина Осадча декілька місяців тому народила третю дитину. Зіркова пара дуже хотіла дівчинку, але батьки не можуть натішитися появі хлопчика. Наразі телеведучі не говорять, чи зупиниться вони на тій кількості спадкоємців, яка вже є у них. Але фанати справедливо підозрюють, що пара таки наважиться на дівчинку.

39-річна Катерина Осадча вже тричі мама. Своєму первістку зірка дала життя, коли їй було лише 20 років. Маленький Ілля народився у шлюбі з політиком Олегом Поліщуком. Але вже через декілька років пара зрозуміла, що не хоче жити разом і розлучилася. Хлопчик спочатку жив з матір’ю, які допомагала бабуся дитини, а потім Ілля переїхав до батька.

Катя Осадча разом зі старшим сином Іллею
Вагітна Катерина Осадча знову змушена ховати круглий живіт під балахонами. Телеведуча разом зі старшим сином Іллею

У 2016-му на світ з’явився другий син знаменитості Іван. Новина стала справжньою сенсацією, адже хлопчик був первістком для немолодого Юрія Горбунова. Пара не була одружена. Ба більше, телеведучий знаходився у шлюбі з Людмилою Горбуновою. Втім, заради сина закохані побралися.

І 5 років згодом подружжя знову стали батьками. І Катя, і Юрій дуже хотіли дівчинку, але появі синочка не засмутилися. Данило Горбунов привніс світло у життя пари.

Вагітна Катерина Осадча знову змушена ховати круглий живіт під балахонами

Нещодавно Катерина Осадча опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram анонс до своєї програми, у якому неодноразово засвітила круглий животик. Варто відмітити, що знаменитість знову вдалася до знайомих хитрощів — почала одягати вільні речі та прикриває живіт усіма можливими способами.

Вагітна Катерина Осадча знову змушена ховати круглий живіт під балахонами. Скріншоти особистої сторінки телеведучої

Варто відмітити, що кадри дуже свіжі, адже Катерина повернулася з Арабських Еміратів на початку грудня. Хтозна, але є велика імовірність, що пара вирішила поквапитися з народженням донечки.

Схожі статті