Ольга Сумська стала княгинею: зірку ошатно нарядили у древні ряси та відправили на церемонію у собор (ФОТО)

Ольга Сумська популярна артистка, яку любить і знає багато українців. Яких тільки нагород не здобула яскрава знаменитість, але княгинею ще не була. Хто висунув дружину Борисюка на цю роль та що сказала про це сама акторка – дізнайтеся далі у матеріалі.

Вона народилася у творчій родині Ганни та В’ячеслава Сумських. Закохані у творіння Мельпомени, батьки передали цю любов і своїм донькам. Ольга і Наталія буквально виросли залаштунками сцени. Після закінчення школи, сумнівів ні у кого не було, що дівчата стануть акторками.

Ольга та Наталія Сумські
Ольга та Наталія Сумські

Обидві сестри стали шалено популярними дуже. Ольга ж завдяки проактивній позиції, веденню блогів все частіше на видноті на відміну від своєї сестри. Наталя ж всі сили віддає камерному мистецтву – вона працює у театрі. Цьому ж навчила і свого сина з донькою.

Особливої популярності додає Сумській-молодшій її сторінка в Інстаграмі. Наче щоденнику, вона розповідає про події з життя та згадує колишнє.

Ольга і Наталя Сумські
Ольга і Наталя Сумські

Нещодавно показала Ольга, як весь Київ побачив її в образі княгині. Розкішні шати, акуратний макіяж та благородна постава в раз перетворили нашу сучасницю на дружину князя Ігоря, який осів на київському престолі у 912 році. Згідно літопису, після кончини князя на престол сіла його обраниця з малолітнім сином.

Ольга Сумська стала княгинею

Сумську зробили княгинею на честь відкриття Михайлівського золотоверхого собору, що було відреставровано у 1990-х роках. Річ у тім, що одну з головних святинь древності зруйнували більшовики у 1930-х роках. А храм, до речі, є першою пам’яткою Русі, звідки пішла традиція зводити позолочені куполи.

Тодішнє відкриття собору у 1997 році стало одною з визначних подій та досягнень перших років Незалежності України. Воно наче символізувало: як з більшовицької руїни піднявся святий храм – так і в кожного в країні є можливість щасливо зажити.

Схожі статті