Ніна Матвієнко втрачає сім’ю: чоловік покинув, а донька з зятем збирають валізи — “Сварки, роздратування”

Певний час Ніні Митрофанівні доводилося ділити свій будинок з сім'єю доньки Тоні, адже зять не міг придбати квартиру і забезпечити житлом свою родину. Артистка була зовсім не проти жити усією великою династією під одним дахом, але в якийсь момент усе зруйнувалося.

Днями Ніна Митрофанівна шокувала фанатів новиною. Виявляється, зірка роз’їхалися зі своїм чоловіком Петром Гончаром через 40 років спільного життя. На щастя, дуже скоро з’ясувалося, що офіційного розлучення не буде. Але шлюб таки дав тріщину. У зіркового подружжя є проблеми, рішенням яких став розрив. Зараз благовірний Матвієнко знаходиться у них на дачі, де відпочиває від сімейних негараздів та малює.

Ніна Матвієнко втрачає сім’ю

Чоловік та діти Ніни Матвієнко
Ніна Матвієнко втрачає сім’ю

Донька співачки Тоня Матвієнко дала коментар стосовно розладу між її батьками.

“Хай побудуть одні. Я нормально ставлюсь. Якщо їм спокійніше один без одного, це ж краще, ніж коли є сварки, роздратування одне на одного. Люди хочуть побути в спокої, самим для себе пожити, – пояснює Антоніна.

Спадкоємиця творчої династії не вважає за потрібне лізти у стосунки Ніни Матвієнко та Петра Гончара. Мовляв, дорослі люди і точно знають, що роблять.

Будинок Ніни Матвієнко, де з нею живуть Тоня, Арсен Мірзоян і онуки
Ніна Матвієнко втрачає сім’ю

Однак, варто додати, що сама Тоня також “збирає валізи”. Нещодавно стало відомо, що співачка та її чоловік Арсен Мірзоян придбали нову квартиру і збирається переїжджати. Втім, одразу реалізувати свої плани їм не вдасться. Житло поки що не відремонтоване і потребує інвестицій. Тож деякий час Ніні Матвієнко доведеться потерпіти зятя у своєму будинку.

Нагадуємо, що Арсен Мірзоян прийшов у сім’ю Матвієнко абсолютно без грошей. Чоловік залишив усе нажите майно колишній дружині та своїм двом дітям. Ніна Митрофанівна намагалися завадити парі возз’єднатися через сім’ю, яка була у її майбутнього зятя. Але в неї нічого не вийшло.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.