Ділила з ними ліжко і народжувала їм дітей: усі чоловіки та коханці Alyosha, серед яких не один Тарас Тополя

Alyosha аже давно щаслива у шлюбі з рокером Тарасом Тополею, який є фронтменом гурту "Антитіла". Пара разом виховує трьох чудових дітей, але це не перші серйозні стосунки для співачки. Що відомо про усіх чоловіків та коханців зірки, подаючої приклад зразкової дружини і мами?

Справжнє ім’я Alyosha – Олена Тополя (Кучер до заміжжя). Вона родом з Запоріжжя, є третьою дитиною в родині. Батько працював у ДАІ, мати – на авіаційному заводі. Росла майбутня співачка у компанії старших братів, які називали її Льошка, Льолька. Так згодом і з’явився творчий псевдонім зірки.

Музика захопила Альошу ще в дитинстві, а професійно вона вчилась грі на фортепіано та вокалу в музичній студії “Юність”. Саме там героїня нашої сьогоднішньої статті зустріла свого першого продюсера Вадима Лисицю, який також став її першим чоловіком, щоправда цивільним.

Перший чоловік Alyosha Вадим Лисиця
Перший чоловік Alyosha Вадим Лисиця

Почуття між ними промайнули не одразу, але згодом творчі стосунки переросли в дещо більше. Разом пара переїхала до столиці, їх поєднували спільні інтереси, взаєморозуміння, однак після участі Alyosha на Євробаченні-2010 пара вирішила розійтися.

За словами Вадима, на той момент вже було відчуття, що вони йдуть не туди:

“Останню розмову почала Олена. Я її підтримав, сказав: “Так, добре, я поїхав”. Я забрав речі та поїхав”.

При цьому співпрацю екс-пара не розірвала, тож колишній Альоші був свідком зародження її кохання з Тарасом Тополею. Між чоловіками з цього приводу стався конфлікт. Як розповідав в інтерв’ю “Зірковому шляху” Лисиця, ще до того, як Alyosha і фронтмент гурту “Антитіла” офіційно заявили про стосунки, він запитав у Тараса, чи зустрічаються вони, на що отримав відповідь ні. Мовляв, Олена не в його смаку. Однак дуже скоро Вадим побачив її разом, це й стало причиною непорозумінь.

Alyosha і Тарас Тополя
Alyosha і Тарас Тополя

Вже у 2013-му Альоша стала дружиною Тополі, тож на її рахунку всього два чоловіка – один цивільний і один офіційний.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.