Максим Галкін зізнався, що двійнята Ліза та Гаррі мучаться від ревнощів: “Встають між мною і…”

Відомий російський гуморист Максим Галкін в вперше розповів, що його діти Ліза топ Гаррі мучаться від ревнощів. Не дивлячись на те, який з коміка вийшов прекрасний батько, у сім'ї все одно присутні негативні емоції, які дуже цікаво проявляються. Усі деталі в статті.

45-річний Максим Галкін вже багато років будує успішну кар’єру, як телеведучий. Він веде одразу кілька проектів на “Першому каналі”. Крім роботи, шоумен багато часу проводить з сім’єю. Він одружений на 72-річній Аллі Пугачовій, з якою виховує близнюків Лізу та Гаррі.

Максим Галкін зізнався, що двійнята Ліза та Гаррі мучаться від ревнощів

Хто справжня матір дітей Алли Пугачової і Максима Галкіна
Максим Галкін зізнався, що двійнята Ліза та Гаррі мучаться від ревнощів

Днями Максим Галкін став гостем шоу “Вечірній Ургант”, де обговорювали його проект “Краще всіх”. У програмі діти з усієї країни хваляться своїми успіхами у спорті, науці та творчості. Як виявилося, власні дочка і син спочатку дуже ревно ставилися до того, що Галкін захоплюється іншими дітьми.

“Наші з Аллою діти дуже добре виховані, щоб сказати про ревнощі, але подумати вони можуть! Коли вони були меншими, то, дивлячись цю програму, намагалися всіляко відвернути мою увагу. Вони робили якісь кульбіти та просили мене подивитися. Хотіли показати, що теж чогось варті, адже тато якимось дітям каже, що вони найкращі”, — поділився шоумен у розмові з Іваном Ургантом.

Будучи дбайливим батьком, Максим Галкін вирішив не підігрівати обстановку і знайшов вихід із ситуації. Під час сімейного перегляду програми, він почав хвалити Лізу та Гаррі, відзначаючи, що вони теж багато можуть зробити та повторити.

“Я усвідомлено став своїх хвалити під час ефіру. Нещодавно Гаррі сказав геніальну фразу, коли я став натякати, що вони теж могли б прийти до мене на шоу: ”Тату, а який сенс нам до тебе приходити? Ти всі наші таланти знаєш, чим ми тебе здивуємо?”, — розповів Максим і додав, що близнюки справді часто дивують його.

На що Іван Ургант пожартував, що все це знають і заздрять Галкіну.

Схожі статті