(Фото) Вагітна Настя Каменських більше не приховує живіт та посміхається у всі 32: “Нові здогадки з’явилися”

Настя Каменських. Ця яскрава зірка не раз заявляла про те, що готова до материнства. Артистці вже 34 і її чимала фан-спільнота чекає на гарну звістку про те, що співачка при надії. Невже на шоу "Маска" знаменитість таки зробить це сенсаційне зізнання?

Настя Каменських вже не перший рік одружена з Потапом. У них чудовий дім, велика присадибна ділянка та готова досвідчена помічниця – улюблена мама і теща Лідія. Вона вже дочекатися не може аби потискати своїх онуків-карапузів. Тато ж поп-діви так і не дожив до того щасливого моменту, коли улюблена донька ощасливить новиною про те, що стала вагітною…

 Настя Каменських присвятила пісню своєму покійному батькові
Вагітна Настя Каменських та батьки

Чому у Потапа і Насті немає досі дітей?

У мережі будують найрізноманітніші теорії. Більшість вважає, що поп-діва просто кар’єриста, яку хвилює лише її макіяж на сцені, якість звуку у мікрофоні та кількість шоу, де вона може взяти участь.

Потап з сином
Потап з сином

Інші ж схиляються до тієї думки, що вся справа тут у Потапі. Річ у тім, що репер вже має насичений досвід батьківства. У чоловіка є старший син на ім’я Андрій. Народився хлопець у шлюбі тата Олексія Потапенка (справжнє ім’я репера Потапа) та продюсерки Ірини Горової. Хоч зараз рідні розлучилися, син продовжує бачитися з обома батьками.

Насті Каменських вагітність не приховати

Співачка вже кілька місяців інтригує фанатів своїм округлим животиком. На шоу “Танці з зірками” знаменитість вже відмовилася від своїх карколомних номерів та просто виступала стоячи в оточенні свого шоу-балету.

Скріншот сторінки Насті Каменських

На “Масці” поп-діва вже не перший ефір з’являється в об’ємних шатах, які приховують точену талію Каменських.

Вагітна Настя Каменських більше не приховує живіт

“Ну, а після цього ефіру які нові здогадки з’явилися?”,- пише у себе в Інстаграмі артистка.

Примітно, що на більшості студійних світлин Каменських ретельно ховає живіт. Більше про вагітність дружини Потапа дивіться у відео:

Схожі статті