Суддя “Танців з зірками” Максим Чмерковський показав бабусю та сина: нарешті почувається цілковито щасливим

Максим Чмерковський став відомий в Україні у 2011 році - хореограф світового рівня став головним героєм першого сезону романтичного шоу "Холостяк". Через 10 років після прем'єри проєкту Максима знову запросили на вітчизняне телебачення - цього разу в якості судді "Танців з зірками" на "Плюсах".

Танцівник і хореограф Максим Чмерковський народився в Одесі, але коли майбутній зірці виповнилося 14 років, його сім’я вирішила емігрувати до Сполучених Штатів. Саме там, за океаном, Максим розпочав свою професійну кар’єру, а згодом став справжньою зіркою світових турнірів.

Встиг танцівник прославитися й на Батьківщині – щоправда в романтичному шоу “Холостяк” на “СТБ”. Заморський красень шукав в Україні своє кохання. У фіналі руку та серце він запропонував Олександрі Шульгіній, проте пара розійшлася через декілька місяців після завершення проєкту.

Максим Чмерковський та Олександра Шульгіна
Максим Чмерковський та Олександра Шульгіна

За рік після “Холостяка” Чмерковський таки зустрів своє кохання в Америці. Його обраницю звуть Пета Маргатройд – через п’ять років стосунків Максим зважився зробити дівчини пропозицію. Тоді ж у пари народився син Шей Александер. Зараз зірковий танцівник багато часу проводить з родиною та приділяє їй усього себе.

Виключення стало відрядження до України заради зйомок 9 сезону “Танців з зірками”, куди екс-Холостяка запросили в суддівське крісло. Після фіналу програми Максим знову повернувся до США та люблячої сім’ї. У своєму особистому блозі хореограф показав, як проводить час разом із бабусею та сином в Нью-Йорку.

Максим Чмерковський показав бабусю та сина
Максим Чмерковський показав бабусю та сина

На знімку суддя “Танців з зірками” тримає на руках сина, а поряд сидить бабуся та рідний брат Максима Валентин, який в США називає себе Велом. Чоловік також професійно займається хореографією та бере участь в американській версії “Танців з зірками”.

Максим Чмерковський показав бабусю та сина
Максим Чмерковський показав бабусю та сина

Завітала до родичів Максима і його дружина, яка також засвітилася на сімейних знімках.

Схожі статті