Тоня Матвієнко змусила Арсена Мірзояна понервувати: пішла з дому і впала в обійми галантного красеня

Донька народної артистки України Ніни Митрофанівни Матвієнко Тоня заміжня за співаком Арсеном Мірзояном. Стосунки пари довгий час засуджувалися в мережі через те, що заради Антоніни Арсен покинув першу родину. А тепер до іншого чоловіка притислася вона.

Початком історії кохання Мірзояна і Матвієнко стало вокальне талант-шоу “Голос країни”, де вони вперше і зустрілися. Звісно, з самого початку ніхто й припустити не міг, чим обернеться їхнє знайомство. Тим більше, враховуючи, що Арсен на “Голосі” втілював образ зразкового сім’янина – на нього вдома чекали дружина і двоє дітей.

Втім, на власному досвіді герої статті впевнилися – серцю не накажеш. Мірзоян довго носив в собі думку про розлучення з жінкою заради Тоні, і зрештою наважився бути чесним. А коли стосунки співаків набули публічного розголосу, Антоніну охрестили розлучницею, Арсена зрадником, проте це не похитнуло їхні почуття.

Примітно, що винними себе не вважають ні Мірзоян, ні Матвієнко. Він в інтерв’ю для програми “ЖВЛ” сказав, що при розлученні залишив усе дружині і синам, а вона у бесіді з Катею Осадчею зауважила, що коханий пішов з сім’ї, бо не був у ній цілковито щасливим.

Арсен Мірзоян жене Тоню Матвієнко на кухню
Заміжня за Арсеном Мірзояном Тоня Матвієнко обіймає іншого

Вже у власній родині Арсен і Тоня встановили певні табу, які допомагають уникати непорозумінь. Виявилося, що їм обом заборонено фліртувати з іншими чоловіками та жінками. Попри те, що багатьом ревнощі допомагають підігрівати інтерес до партнера, артисти таких методів не підтримують і намагаються не зачіпати почуття одне одного зайвий раз.

Не дивлячись на це, на сторінці Тоні Матвієнко в Інстаграмі з’явився романтичний кадр зі співаком Романом Скорпіоном, у них є спільна дуетна пісня “Я нікому тебе не віддам”. Зірка позує в обіймах колеги по сцені, ніжно притиснувшись щокою до його щоки.

Цим фото дочка Ніни Матвієнко анонсувала концерт з безліччю інших артистів шоу-бізнесу, серед яких, звісно, буде присутньою і вона з Романом. а от Мірзояна там не буде.

Схожі статті