Людмила Барбір вперше показала чоловіка: Руслан Сенічкін все одно продовжує боротися за щастя з ведучою

Історія дружби Людмили Барбір та її партнера Руслана Сенічкіна наповнює серце ніжністю та вірою у краще. Телеведучі зуміли побудувати міцні стосунки і з тих пір мають плече, на яке можна опиратися. Певно тому більшість глядачів підозрює, що між зірками є дещо більше, ніж дружба.

Коли глядачі вперше побачили Людмилу Барбір у студії Сніданку, вони одразу побачили певну енергію між нею та її партнером Русланом Сенічкінем. Пару підозрювали у романі, але згодом з’ясувалося, що телеведуча — заміжня жінка, і до того ж має дитину. Сім’я зірки не веде публічний образ життя, тому у мережі про них є мінімальна інформація, та, якою Барбір поділилася сама.

Людмила Барбір вперше показала чоловіка

Чоловік Людмили — майстер спорту з бойових мистецтв. Саме завдяки йому вона навчилася стояти за себе у будь-якій ситуації, навіть у тій, яка повністю виключає фізично взаємодію з суперником. Адже бойові мистецтва включають в себе не тільки майстерність але і смльний дух.

Свого часу це допомогло їй стати впевненіше, адже зірці доводилося зіштовхнутися ситуаціями, коли нападають прямо на вулиці.

Чоловік та син Людмили Барбір
Людмила Барбір вперше показала чоловіка. Чоловік та син зірки

На особистій сторінці телеведучої в соціальній мережі Instagram немає кадрів з коханим, а фотографії сина можна побачити вкрай рідко. Якщо знаменитість розлучиться, ніхто і не зрозуміє, що в її родині відбувся розлад.

Людмила Барбір вперше показала чоловіка

Що ж стосується Руслана Сенічкіна, то він залишається холостяком. Це лише підкидає дрова у полум’я. Аудиторія підозрює, що телеведучий не хочу пов’язувати своє життя ні з ким іншим саме тому, що закоханий в свою партнерку. Але знаменитість має краще по юяснення — не готовий до цього і наврядче взагалі буде. Він, як і його колега Єгор Гордєєв, не надто воліє обзавестися сім’єю.

Схожі статті