Сергій Притула похвалився, що побував на пологах: хто та жінка, яка дозволила приймати немовля шоумену

Видатний шоумен Сергій Притула похвалився найбільш несподіваним досягненням. Чоловік виявляється не так давно побував на пологах. І не на одних. Які емоції пережив, хто запросив та кого наважився прийняти у цей світ артист – читайте далі у матеріалі.

Сергій Притула. Його фанбаза надзвичайно велика. Почавши з “Підйому”, він зумів познайомитися з глядачем від мала до велика. Нещодавно своїм прихильникам він зізнався у несподіваному факті. Виявляється чоловік відвідував пологи. Тричі був поруч з породіллею. Останній раз бачив диво народження у травні цього року.

Сергій Притула
Сергій Притула похвалився, що побував на пологах

Цим артист поділився у шоу “Хто зверху”. Ошелешеними були не лише глядачі, а й запрошені на програму зірки.

До кого і як Сергій Потрапив на таку подію?

Раніше клініки дотримувалися стандартів радянських часів, коли породілля могла народжувати лише у присутності акушерів та лікарів. Нині чоловікам навіть дозволяють бути присутніми на пологах.

Сергій Притула похвалився, що побував на пологах

Сергій же зустрічав появу своїх малюків всі три рази. Дружина захотіла, аби її коханий був поруч у таку важливу мить. Шоумен навіть пам’ятає час народження своїх карапузів.

Хто вийшов заміж за Сергія Притулу?

Ведучий одружувався вдруге. Його обраницею стала телевізійниця з Донецька Катерина Сопельник. Пара познайомилася з шоуменом на зйомках. Спершу їхні стосунки були робочими, проте згодом молоді люди зрозуміли, що жити один без одного не можуть.

Будинок Сергія Притули
Сергій Притула похвалився, що побував на пологах

У новій родині з Катериною знайшлося місце і старшому синові Сергія від першого шлюбу. За словами артиста, у них з колишньою максимальне порозуміння. Рішення про розлучення далося непросто, але приймали його вдвох. Після зустрічі нової пасії, Притула почав багато подорожувати, втім зараз на його плечі лягла відповідальність виховання найменшої донечки Стефанії, якій немає ще й 1 року.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.