Ольга Сумська показала, як змінилася мама: 87-річна Ганна Іванівна вразила надзвичайною вродою і моложавістю

Ольга Сумська. Ця акторка є феноменом для української естради, адже вона – частина цілої акторської династії. Нещодавно на своїй сторінці в Інстаграмі артистка показала, як виглядає її мама. Жива легенда і українська акторка Ганна Опанасенко-Сумська виглядає чудово.

Про своє дитинство Ольга Сумська згадує з особливою теплотою та ностальгією. Її батьки, які теж працювали акторами, змалечку привчали доньок до сцени. Ще бувши школярками вони проводили вільний час залаштунками, поки мама і тато виступали перед публікою.

Сумнівів не було, що Оля і Наталія теж вподобають мистецтво Мельпомени. А прищеплювала цю любов саме Ганна Іванівна. Вона сама, хоч і народилася у простому українському селі, але змогла пробитися на велику сцену. Багато років пропрацювала артистка у Львові, але в один момент доля повела її родину до Запоріжжя. Їй та коханому чоловікові судилося стати справжньою гордістю козацького краю. Там і досі родину згадують добрим словом.

Ольга Сумська показала, як змінилася мама

Цікаво, що у шлюбі прожила жінка цілих 50 років, а втрата єдиного коханого чоловіка не пройшла для неї просто так. Зараз вона веде вельми непублічний спосіб життя: Ганна Іванівна не дає інтерв’ю, не відвідує світські заходи. Поважний вік – 87 років все ж таки дає про себе знати.

Єдине місце, де можна побачити маму сестер Сумських – це Інстаграм молодшої доньки Ольги. Нещодавно популярна блондинка показала на День української хустки, як нарядилася у традиційні костюми разом зі своєю ненькою. Обидві жінки, маючи типову українську зовнішність, виглядають просто чарівно і автентично.

У коментарях прихильники із захопленням написали:

  • “Українські красуні – неймовірні”
  • “Дві чарівні жіночки”
  • “Ви, та Ваша мама неповторні!Найкращі!”
  • “Вітаю,ви такі гарні,мама і доця,бажаю вам здоров’я”
  • “Українські жінки найкращі у світі, і ось вам і доказ”

Схожі статті