45-річна Марічка Падалко показала жіночні принади у синьому бікіні: і це мама трьох дітей (ФОТО)

Відома українська телеведуча Марічка Падалко в кадрі завжди виглядає з голочки і зазвичай віщає новини у стриманих образах, але їй є чим здивувати своїх фанатів. У соцмережах зірка "плюсів" опублікувала сміливе фото з відпочинку, на якому позує в купальнику у всій красі.

Героїня нашої сьогоднішньої статті не приховує – схильна до повноти, через що вимушена приділяти фігурі багато уваги. Марічка регулярно влаштовує пробіжки, займається плаванням, силовими тренуваннями. Спорт займає у її житті таке ж важливе місце, як робота, та саме це допомагає зірці бути стрункою, як берізка, і саме тому вона не соромиться час від часу демонструвати свої ідеальні форми.

Цього разу в Інстаграмі Марічки Падалко з’явився кадр з Єгипту, зроблений під час прогулянки на яхті. Ведуча ТСН постала перед камерою у яскраво-синьому купальнику з роздільним верхом і низом, акцентувавши увагу на “красотах” вище пояса, а також на струнких ніжках.

Марічка Падалко показала себе в купальнику
Марічка Падалко показала себе в купальнику

У підписі Марічка поділилася з фоловерами своїми враженнями щодо відпочинку на Червоному морі. Вона зауважила, що Єгипет – це зовсім не пафосне місце, зате температура повітря на початку зими ідеальна. Стосовно їжі – Падалко зауважила, що вона в цьому питанні не вибаглива, і цьому є просте пояснення:

“Для мене їжа, яку я не готую на всіх, Не купую, не відповідаю на запитання: “Мама, а що в нас є поїсти?”, – це вже прекрасна їжа. Якщо чесно, то мені там все було смачно, окрім десертів, які я просто не їм. Діти з чоловіком це зробили за мене в потрійному розмірі. Коротше кажучи, я не розумію, чим можна бути незадоволеним, коли навколо цілодобове харчування. Ну, хіба що набутими кілограмами”.

Марічка Падалко на відпочинку з родиною в Єгипті
Марічка Падалко на відпочинку з родиною в Єгипті

Втім, Марічці це не загрожує, адже її фігура неймовірна. Особливо враховуючи, що вона виносила і народила трьох дітей до своїх 45 років. Коментатори підтримали думку і осипали телеведучу компліментами.

Схожі статті