Євгенія Власова зі сльозами на очах розкрила правду про свою хворобу: “Ти лисієш, стаєш набряклою, страшною”

Українська співачка Євгенія Власова хоч і пішла з великої сцени, шанувальники її люблять і пам'ятають. Особливо багатьох ощасливила поява артистки в останньому сезоні "Танців з зірками". На хвилі свіжих обговорень вона дала нове відверте інтерв'ю, де нарешті розставила крапки у питаннях свого здоров'я.

У 2009 році Євгенія Власова перенесла операцію, пов’язану з негараздами по жіночому здоров’ю, після чого їй призначили курс хіміотерапії. У пресі одразу поширилися чутки про онкологію, однак в інтерв’ю з Анною Олицькою співачка пояснила, що раком ніколи не хворіла:

“Моя хіміотерапія була зроблена про всяк випадок, тому що воли була зроблена певна операція, то одному з семи лікарів щось здалося. І за правилами, вони зобов’язані дослухатися. Так до мене прийшов і сказав хірург: “Женю, ми зобов’язані до цього одного дослухатися”. Інше питання, що зі мною зробили, скільки усього страшного окрім хіміотерапії. Який жахливий до усього підхід був”.

Євгенія Власова розкрила всю правду про свою хворобу
Євгенія Власова розкрила всю правду про свою хворобу

Вже через роки після того, що сталося, Євгенія вважає, що це було логічним:

“Коли дівчинка молоденька з малих років паше в стресі, коли дівчинці не прищепляють того факту, що треба за своїм жіночим здоров’ям слідкувати, коли ти з малих років на знос і ти зовсім на себе ніякої уваги не звертаєш, а постійно – вперед, вперед, досягти, забезпечити, підняти, підтримати всіх кого завгодно, але тільки не себе. Ось це найбільша помилка – роздавати себе всім, всьому, і нічого не залишати для себе. В якийсь момент ти впустиш щось дуже важливе, щось те станеться, що змінить твоє життя на до і після. Так і сталося в моєму житті, і нічого не повернути, і я буду з цим розумінням жити рівно стільки, скільки мені дано”.

Євгенія Власова
Євгенія Власова зникла зі сцени через проблеми зі здоров’ям

Особливо важким для Власової було те, що все це разом з нею переживала і її єдина донька Ніна, яка тоді ще була маленька:

“Окрім хіміотерапії, окрім того, що я як жінка прожила ці пекельні жахи, коли в твоє тіло вливають ці яди, коли ти лисієш, нічого від твоєї краси не залишається, ти стаєш набряклою, страшною, про с**суальність ми взагалі ніякої мови не ведемо. Все, руйнується все. Моя дитина, яка до чотирьох своїх років жила в раю, тому що вона кохана дитина, і раптом її мама повертається без волосся, інша, яка зовсім інша…”.

Євгенія Власова з донькою Ніною
Донька Євгенії Власової Ніна

Зі сльозами на очах Євгенія згадала один з найважчих моментів того періоду. Через облисіння в неї мерзла голова, а дівчина її брата весь час в’язала для неї шапочки. Одного разу донька Власової захотіла поміряти ту шапочку, на що вона відреагувала різко і забрала її:

“Кажу: “Не чіпай, не чіпай її”. Я ніколи так з нею не розмовляла. Мені так не хотілося, щоб вона торкалася до цієї шапочки, щоб вона до усього цього взагалі не торкалася. І я побачила її оченята, вона так на мене подивилася: “Мам, я хочу поміряти”, – а я кажу: “Не чіпай це”. Звісно, це не могло не змінити мене, тому що на нервову систему хіміотерапія впливає згубно, але я не пройшла повний курс. Можливо, це теж одне з найважливіших рішень в моєму житті, коли я сказала собі, що я більше не можу, я більше не можу це витримувати”.

Євгенія Власова зі сльозами на очах розповіла про свою хворобу
Євгенія Власова зі сльозами на очах розповіла про свою хворобу

Восени 2017 року Євгенія Власова знову потрапила до лікарні, але вже через наслідки хіміотерапії та тієї операції, після якої її і призначили.

Схожі статті