Програвший фіналіст Холостячки-2 Дмитро Шевченко швидко знайшов заміну Златі Огнєвіч: хто його нове кохання

Дмитра Шевченка більшість глядачів вважали головним претендентом на перемогу в "Холостячці-2", однак у фіналі Злата Огнєвіч не змогла прийняти його пропозицію і сказала заповітне "Так" Андрію Задворному. В мережі вже активно обговорюють нову дівчину Діми.

У п’ятницю 3.12.2021 відбувся фінал 2 сезону найромантичнішого шоу країни “Холостячка”, в якому Злата Огнєвіч зізналася у коханні Андрію Задворному, чим неабияк здивувала мільйони глядачів.

Справа в тому, що саме стосунки з Андрієм були найбільш спірними, сповненими непорозуміннями і розчаруваннями. До того ж все, що відбувалося на екранах натякало на перемогу другого фіналіста Дмитра Шевченка. На передостанній церемонії троянд співачка чесно заявила, що її безкінечно до нього тягне, а їхнє останнє побачення в Тунісі пройшло бездоганно, з купою романтики, поцілунків та обіймів.

Фіналісти Холостячки-2 Андрій Задворний і Дмитро Шевченко разом з ведучим Григорієм Решетніком

Під час проєкту Діма неодноразово говорив Златі про те, що йому дуже важко відкривати свої справжні почуття, адже він не хоче отримати у відповідь розбите серце. Холостячка запевняла його, що немає чого перейматися і все буде добре, однак фінал для Шевченка все ж таки став великим ударом. Він навіть не попрощався з коханою, коли почув від неї “Ні” – переповнений розчаруванням пішов мовчки, ледве стримуючи сльози.

Злата Огнєвіч відмовила Дмитру Шевченко у фіналі Холостячки-2
Злата Огнєвіч відмовила Дмитру Шевченко у фіналі Холостячки-2

Фанати дуже схвильовані станом Дмитра, але в мережі припускають, що він міг закрутити роман з дівчиною зі знімальної групи. Так, на викладеному в Інста-сторіз фото Шевченко обіймає білявку, яка може буте його новою коханою:

“Як же ти мене бісив іноді, але за цю усмішку пробачаю тобі все! Кохай!”, – підписала кадр дівчина.

Дмитро Шевченко знайшов нове кохання після фіналу Холостячки-2
Дмитро Шевченко знайшов нове кохання після фіналу Холостячки-2

Також Діма не приховує – вже переїхав зі Львова до Києва, а коли вчергове їхав звідти до столиці, сказав, що там на нього чекає кохання. І якщо раніше більшість глядачів були впевнені, що мова йде про Злату Огнєвіч, то після фіналу в це вже важко повірити.

Схожі статті