Екс-чоловік Ірини Білик вперше показав їхнього новонародженого сина: з’явився на світ від сурогатної мами

Диво науки та медицини подарувало Ірині Білик та Аслану Ахмадову чудового малюка Табріза. Сьогодні омріяна крихітка зірок святкує свій День народження. Щасливий татко показав, яким був синок у свої перші дні життя. Відео замилувало мережу і точно не лишить вас без позитивних емоцій.

2015 рік став одним з найщасливіших для Ірини Білик та її обранця Аслана Ахмадова. У них народився син. Первісток для азербайджанського фотографа та друга дитина для співачки одразу став улюбленцем всього сімейства. Щоправда, народжувала знаменитість не сама.

Аслан Ахмадов та Ірина Білик
Екс-чоловік Ірини Білик вперше показав їхнього новонародженого сина

На момент появи Табріза на світ Ірині виповнилося вже 45 років. Фізично організм будь-якої жінки не підходить для продовження роду у цьому віці, хоча і можуть бути виключення. Зупиняється ряд гормональних процесів в організмі та бракне сил для виношування плоду. Втім, на допомогу прийшла наука і народила дитину сурогатна матір. Ім’я та особистість цієї жінки – сувора таємниця. Що ж – така традиція: не розкривати персону породіллі. Не знають хто привів у світ і двійнята Алли Пугачової, діти Філіпа Кіркорова, Сергія Лазарєва.

Тато Табріза показав у відео, що хлопчик народився здоровеньким і нічим від інших діток не відрізнявся. Схожий ще з народження і на маму, і на батька. Дуже позитивний карапуз набрав сотні “вподобайок”.

 

Зараз у дитині все яскравіше проявляються східні азербайджанські риси, але свою миловидність і ніжність він успадкував точно від Ірини Білик. 51-річна мати просто безтями кохає свого наступника та намагається дати все найкраще.

Та День народження Табріз святкує зараз з мамою. Тато – далеко у Москві, хоча з дитиною провів цілу відпустку. Батьки розлучилися, але все одно любити свою дитину менше не стали. Білик завжди наголошувала, що відчуває, як сильно кохає її та сина Аслан. Проте, відстань не дає парі це відчути наповну.

Схожі статті