Каменських, Полякова та інші зірки без макіяжу та фотошопу: як виглядають головні красуні України насправді?

Українські артистки, які прославилися не тільки завдяки своїм талантам, але і вроді, завжди мають велику аудиторію, що слідкує за їхніми змінами у зовнішності та стилі. На щастя, настали часи, коли прийшла мода показувати реальні обличчя і не соромитися недоліків, а наші коасуні слідкують за трендами.

Тіна Кароль

Як виглядають головні красуні України насправді

Останнім часом Тіна Кароль особливо часто з’являється перед публікою без макіяжу. Варто відмітити, що обличчя зірки майже не змінюється без нанесених косметичних засобів. Певно цьому сприяють прекрасні природні дані — сині очі, густі брови та розкішний блонд, який зірка вимушена просто підтримувати походами до салону.

Настя Каменських

Як виглядають головні красуні України насправді

Частіше за все Настя Каменських використовує спеціальні маски в соціальній мережі Instagram, щоб не було помітно її реального стану, коли вона без макіяжу. Але артистка також робить винятки і з’являється перед фанатами у реальному вигляді. Варто відзначити, що співачка прекрасно виглядає і з нанесеною косметикою, і без.

Оля Полякова

Як виглядають головні красуні України насправді

Оля Полякова може похизуватися прекрасним станом обличчя. І на дарма, адже артистка постійно бігає до косметолога, яка робить все можливе, щоб зберігати шкіру знаменитості у прекрасному, майже бездоганному стані. Хіба що артистці бракує брів, які вона явно домальовує під час підготовки до зйомок, або перед виходом в люди.

Надя Дорофєєва

Як виглядають головні красуні України насправді

Рідше за всіх тішить власних підписників демонстрацією свого реального вигляду Надя Дорофєєва. Можливо цьому сприяє той факт, що дівчина не задоволена станом своєї шкіри. Але все ж таки знаменитість інкол показує, що вона недосконала і має недоліки так само, як і її шанувальники. Хіба що на цьому кадрі їх не видно.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.