Автівку співачки Ірини Федишин за декілька мільйонів обікрали серед білого дня: кому артистка перейшла дорогу

Співачка Ірина Федиш — фанатка дорогих авто преміум-класу. Артистка надає перевагу комфортному та елітному транспорту. Зараз зірка їздить на "Порше", вартість якого оцінюють від 3 до 5 мільйонів гривень. У своєму особистому блозі Ірина розповіла, що серед білого дня її автівку пограбували невідомі.

Ірина Федишин — українська співачка, яка славиться своїми романтичними піснями про сімейні цінності та кохання. Саме за глибокі тексти композицій слухачі полюбили артистку та з радістю відвідують її концерти. Проте, як виявилося, життя самої виконавиці не завжди таке яскраве та позитивне, як її творчість — часом воно приносить досить неприємні сюрпризи.

8 грудня у своєму особистому блозі в мережі Інстаграм Ірина Федишин розповіла прихильникам про прикрий випадок, який трапився з нею серед білого дня. Її автівку марки Porsche Cayenne пограбували невідомі. З машини дістали фари та бокові дзеркала.

Автівку Ірини Федишин пограбували
Автівку Ірини Федишин пограбували

“Для мене цей день став, чесно кажучи, шоком. День за днем нові пригоди. Викликали поліцію, намагаємося щось з’ясувати, написати заяву”, — прокоментувала цю неприємну пригоду сама співачка у себе в Інстаграм.

До слова, вартість такого транспортного засобу на різних сайтах оцінюють від 3 до 5 мільйонів гривень. Відповідно кожна деталь автівки обійдеться Ірини в кругленьку суму. За підрахунками, одна лише фара коштуватиме 20 тисяч гривень.

Ірина Федишин
Ірина Федишин

Зірка зізналася, що вона разом із чоловіком відразу звернулася за допомогою до правоохоронних органів, які на даний момент встановлюють усі деталі інциденту. Найбільше Федишин здивував той факт, що грабіжники навіть не дочекалися вечора, а обікрали її просто серед білого дня.

Ірина відразу поїхала і сервіс, щоб замінити фари та дзеркала, аби й надалі мати змогу користуватися улюбленою “залізною ластівкою”. У коментарях прихильники висловили співачці слова підтримки та підбадьорили її — мовляв, винні обов’язково будуть покарані.

Схожі статті