Співачки, які не вміють співати: Віра Брежнєва, Христина Орбакайте та інші, на чиї концерти краще не ходити

Кажуть, що для успіху необхідно 90% працездатності та всього 10% таланту. Дійсно, на естраді можна зустріти сотні співаків і співачок з неповторними голосами та вокальними даними. Проте є й такі, що завоювали мільйонну аудиторію без особливих здібностей. Сама про них ми й поговоримо далі.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Віра Брежнєва на сьогодні вважається однією з найбільш успішних комерційних артисток на естраді. Хоча в юності вона абсолютно не планувала пов’язувати своє життя зі сценою. Будучи ще Галушкою (справжнє прізвище виконавиці), майбутня зірка працювала на заводі у невеличкому містечку. Все вирішив один випадок, коли Віра випадково потрапила на концерт “ВІА Гри” та познайомилася з продюсерами — саме з колективу й розпочалося її нове життя. При цьому Брежнєву постійно критикують за відсутність яскравих вокальних даних, та саму співачку це не турбує. Під час виступів вона використовує фонограму або довіряє бек-вокалу — від цього її слухачі люблять не менше.

Глюкоза

Глюкоза

Російська артистка Глюкоза прославилася на початку нульових. Спочатку ніхто не знаю, як саме виглядає співачка, адже у кліпах вона з’являлася виключно як намальована 3D-картинка. Пізніше Глюкоза почала давати концерти, однак співала вона лише під фонограму, так як її голос оброблювався у спеціальній програмі, щоб бути схожим на робота. Про те, що артистка не володіє яскравим вокальним талантом слухачі дізналися під час одного з концертів, коли стався перебій з електрикою. Зараз Глюкоза відійшла від старого образу та співає власні пісні власним голос, хоча й досі користується фонограмою.

Христина Орбакайте

Христина Орбакайте
Христина Орбакайте

До Христини Орбакайте слухачі завжди ставилися досить вибагливо, адже вона — донька самої Примадонни. Проте співачці не вдалося повторити гучної слави своєї мами, хоча й у Христини є декілька яскравих композицій, які обожнюють мільйони. Хоча її вокальні дані часто піддаються критиці, вона продовжує працювати над собою та своєю творчістю.

Надія Мейхер

Надія Мейхер
Надія Мейхер

Надю Мейхер часто називають головною віагрянкою — вона була в колективі найдовше і входила до першого складу. При цьому зірка ніколи не планувала пов’язувати своє життя з вокалом — з дитинства вона танцювала. Хоча її співочий талант не раз піддавався критиці, артистка довела — працездатність допомагає досягти великих вершин.

Схожі статті