Гонорари зірок за виступи на Новий рік 2022: скільки коштують Вєрка Сердючка, Тіна Кароль, Оля Полякова

Зазвичай саме передноворічні корпоративи – найприбутковіший період для артистів. Звісно, за останні два роки через пандемію ситуація змінилася. Тож скільки коштують виступи Вєрки Сердючки, Тіни Кароль, Олі Полякової та інших українських зірок на Новий рік 2022?

За словами Дяді Жори, власника однойменного івент-агентства, найчастіше замовники замовляють виступи Олі Полякової, Тіни Кароль, Монатіка та гурту The Hardkiss. Також однією з найзатребуваніших співачок є Настя Каменських. Через карантинні обмеження у багатьох артистів відмінилося багато концертів і гастролей, тож цього року виконавці суттєво підвищили цінники на новорічні корпоративи. Гонорари перелічених зірок становлять еквівалент 20-30 тисяч доларів.

Концерт Тіни Кароль
Виступ Тіни Кароль на Новий рік 2022

Виступ екс-солісток гуртів “Время и Стекло” та “НеАнгелы” Наді Дорофєєвої і Слави Камінської обійдеться в 15-18 тисяч доларів. KAZKA заспіває на Новий рік за 10-15 тисяч доларів, Павло Щібров і Wellboy – за 10 тисяч. Переможців популярних талант-шоу теж запрошують на свята, вони виступають за 1-2 тисячі доларів.

Найдорожчим українським артистом став Андрій Данилко

Новий рік 2022 Андрій Данилко зустріне в Дубаї, де виступить на закритій вечірці в образі Вєрки Сердючки разом з мамою і балетом. Отримати його виступ досить важко – він може відмовитися навіть за величезний гонорар, якщо не влаштує хоча б один з пунктів. Втім, за роки роботи Сердючка побувала вже майже у всьому світі та заробила усі гроші.

Вєрка Сердючка на Atlas Weekend 2021
Виступ Вєрки Сердючки на Новий Рік 2022

Як розповів організатор фестивалю в Арабських Еміратах Максим Берін, домовлятися з Данилком за його появу на сцені одразу після бою курантів 31 грудня довелося за півтора роки до цієї дати:

“На Новий рік краще, ніж Вєрка Сердючка, артиста придумати неможливо. Варто Андрію зі своїм великим колективом, величезним оркестром з біль ніж 22 людей вийти на сцену, нікого з танцмайданчику не забрати”.

Вартість Вєрки на святі Берін описує так – це дуже дорого. За годинний виступ з головними хітами Сердючки беруть близько 160 тисяч доларів, як повідомляють ЗМІ.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.